Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Boots och kängor

Boots

Kängor

Finskor

Högklackade skor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Skotillbehör

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Boots och kängor

Att shoppa nya boots och kängor online ska vara enkelt, kul och säkert. Hos oss på Feetfirst hittar du massor av snygga boots och kängor för dam, barn och herr från massor av varumärken och för alla årstider. Välj bland ett stort sortiment för varje säsong, från stilren skandinavisk design med funktioner som passar våra breddgrader. Shoppa rätt boots och kängor för både dressade tillfällen och till vardagen. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Svarta
Flerfärgade
Bruna
Blå
Gråa
Nilson Shoes

19 artiklar

Skinn
Rieker, Astrid
800 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Gabandi Water Resistant
850 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Tamburo Water Resistant
900 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Bendigo Water Resistant
1050 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Selin
650 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Ann
950 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Ann
950 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Anne
800 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Alma
850 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Alma
850 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Torre Water Resistant
850 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Burma
1000 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Amanda
800 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Clarino
850 SEK
Nilson Shoes
Vagabond, Johnny
1499 SEK
Nilson Shoes
Skinn
Dr Martens, Pascal
1999 SEK
Nilson Shoes
Clou, Laura Chelsea
850 SEK
Nilson Shoes
Skinn
Dr Martens, Chelsea Soft
1999 SEK
Nilson Shoes
-30%
Vagabond, Mya Patent
899 SEK 1299 SEK
Nilson Shoes

Shoppa boots och kängor för alla

Hösten är en klassisk säsong för kängor och boots. Snygga ankelboots, klassiska chelseaboots och snörkängor i sportig stil med tunt foder passar perfekt på för hösten när det fortfarande inte är minusgrader och sensommarväder varvas med en försmak av vad som komma skall. Ankelboots / boots finns i många varianter och den gemensamma nämnaren är helt enkelt att skaftet når till ankeln, alltså lite lägre än en hög känga som sträcker sig upp över vaden. Boots kan med andra ord vara allt från ett par stilrena chelseaboots via en klassisk snörkänga till en dressad känga i fint skinn som funkar till festen. På höstkanten passar tunnfodrade boots (eller kängor för all del) med lite tunnare sula bra när du vill ”klä på” dig lite och vässa stilen efter en lat och avslappnad sommar. Höga sneakers och kängor i lite lättare stil passar också perfekt i början av hösten när du vill ha lite grövre skor utan att gå hela vägen till stövlar och alltför mastiga skodon. Här finns även ett stort sortiment vattentäta modeller som inte minst passar bra till barnen, då de första lågtrycken drar in och fötterna behöver hållas torra på rastleken och på fritiden.

Greppa rätt boots och kängor för vintern!

När det börjar närma sig vinter och de första frostmorgnarna möter dig är det dags att växla upp ett hack. I första hand är det smart att satsa på ett par varmfodrade boots och kängor för att hålla fötterna varma. En lite grövre sula kan också rekommenderas för att hålla fötterna på behörigt avstånd från leriga och slaskiga gator och samtidigt ge bättre grepp. Du kan fortfarande välja ett par ankelhöga boots eller chelseaboots med varmfoder för arbetet och kortare ärenden på stan. Komplettera dock med ett par mer rejäla vinterkängor för dagar med riktigt kallt väder med mycket snö, då det inte är någon hit att få in snö som smälter innanför skoskaftet. För längre vistelser utomhus under vintern kan det vara värt att satsa på slitstarka kängor eller vinterboots med detaljer som gör vinteräventyret lika bekvämt som varmt och torrt. Och slutligen vill vi gärna påminna om att även våren (och vissa sommardagar) är helt rätt för boots och kängor. Dels är det ju inte alltid varmt och soligt på sommarhalvåret här hos oss, dels kan det vara supersnyggt med ett par grövre snörkängor eller andra rejäla boots i kombination med tunna sommarbyxor eller en kjol.

Shoppa boots och kängor online eller i butik

Oavsett vad du vill ha ut av dina nya kängor och boots tror vi att du kommer hitta vad du söker här på sajten. Vill du istället prova skorna på foten och säkra passform och känsla direkt är du välkommen in till någon av våra många butiker, så hjälper vi dig där. Shoppa nya kängor och boots online eller i butik från FEETFIRST och ta steget in i en ny, härligt välklädd säsong. Vi hörs och ses!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.