Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Boots

Kängor

Finskor

Högklackade skor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Skotillbehör

Sneakers

Vinterskor

Boots

Boots. Smaka på ordet. Visst inger det respekt och tyngd? Att sätta ner foten liksom. Tryggt, stabilt och lite kaxigt. Därmed inte sagt att alla boots är tunga och rejäla, vi har ju lättare varianter som chelseaboots och ankelboots med mer avskalad karaktär. Men oavsett om du vill ha dina boots robusta eller nätta har du kommit rätt! Här på feetfirst.se hittar du nämligen alla tänkbara modeller av boots för dam, herr och barn från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Bruna
Gråa
Lila
Röda
Ecco

21 artiklar

Ecco, Shape 60 Squared
1699 SEK
Ecco
Ecco, Shape Squared 35
1499 SEK
Ecco
Ecco, Shape Squared 35
1499 SEK
Ecco
Ecco, Sculptured 45
1399 SEK
Ecco
Ecco, Shape
1599 SEK
Ecco
Ecco, Shape 35 Block
1599 SEK
Ecco
Ecco, Shape 45 Wedge
1399 SEK
Ecco
Ecco, Elaine
1699 SEK
Ecco
Ecco, Shape 35 Block
1699 SEK
Ecco
Ecco, Shape Sculpted Motion 35
1699 SEK
Ecco
Ecco, Sartorelle 25
1499 SEK
Ecco
Ecco, Sartorelle 25
1699 SEK
Ecco
Ecco, Sartorelle 25
1499 SEK
Ecco
Ecco, Shape Sculpted Motion 55
1499 SEK
Ecco
Ecco, Shape 35 Mod Block
1599 SEK
Ecco
Ecco, Shape 45 Wedge
1399 SEK
Ecco
Online Exclusive
Ecco, Shape Sculpted Motion 75
1599 SEK
Ecco
Ecco, Sculptured 45
1399 SEK
Ecco
Ecco, Shape 35 Mod Block
1399 SEK
Ecco
Ecco, Sartorelle 25 Tailored
1699 SEK
Ecco
Ecco, Soft 7
1499 SEK
Ecco

Shoppa boots för alla

Låt oss börja med ett urval av våra favoritboots för damer och tjejer i alla åldrar. En typ boots som aldrig blir tråkig är den med lite längre skaft, stilrent utformat och med dragkedja i sidan eller som dra på-modell, gärna med en lite stadigare sula. Den liknar en stövel men med bootsens självklara look, gärna i ett snyggt skinnmaterial, äkta eller skinnimitation beroende på vad du föredrar och vill betala. Det här är verkligen en sån där sko som andas attityd rakt igenom, som lyfter dig ett par snäpp i vilken situation du än befinner dig i. Funkar både till jobbet och till festen. Här lyfter vi gärna fram våra egna snyggingar från Attitude och Claudia Ghizzanis trendiga och prisvärda alternativ från Skopunkten.

För herrar med smak för boots känns ett par klassiska chelseaboots som ett måste i skogarderoben. Åtminstone ett par bör finnas i varje mans skoarsenal med tanke på dess mångsidighet och tidlösa design. Med ett par välvalda chelseas är du lika redo för kontoret och after worken som för en välklädd promenad i parken. Kolla bland annat in våra cleana modeller från Stepside i klassiska färger, eller våra egendesignade chelseaboots från PACE i äkta skinn. Finns både som tunnfodrade och varmfodrade så att du kan se lika avslappnat dressad ut året om!

Boots för barn

Barn då, är boots något för dem? Självklart. Boots för barn är både stabila och sköna till skola och fritid. Dessutom är de slitstarka och tål lite tuffare tag. Välj bara rätt boots för rätt årstid så kommer barnen alltid ha perfekta förutsättningar för dagens aktiviteter. I vårt sortiment av barnboots finns både lättare varianter för vår och sommar och vattentäta och varmfodrade boots för höst och vinter. Från vårt klassiska märke Lejon kan du välja mellan en hel rad snygga och prisvärda varianter, lika tåliga som coola. Även från Zoey hittar du klassiska boots i mockaimitation med skön sula och kaxiga boots i fin skinnimitation. Vi är också lite extra förtjusta i våra vattentäta och varmfodrade mockaboots från LINEAR som finns i snyggt brun nyans och i tidlöst svart.

Den där speciella känslan…

Oavsett om du behöver boots som klarar snö och kyla eller är ute efter ett par tunnare och lättare boots för de inte lika vintriga månaderna så har du kommit rätt. Klicka hem ett par nya boots och du kommer att påminnas om den där sköna känslan när du drar på dig dem för första gången. Känslan av att lyfta lite från marken samtidigt som du står stadigt på jorden. En känsla som bara ett par riktigt härliga boots kan skapa. Lycka till i jakten på dina nya boots och vi hoppas du kommer få mycket glädje av dem. Shoppa smidigt online eller besök någon av våra många butiker.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.