Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Chunky sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Chunky sneakers

De har inte alltid setts med blida ögon av modevärlden. Och de kallades länge för ”dad sneakers” av en anledning. Japp, vi pratar om chunky sneakers! De där underbara, sköna och lite more-is-more-präglade skorna som var populära på 90-talet och som nu gjort storslagen comeback. Om vi ska ringa in vad chunky sneakers är så är det självklara kännetecknet en tjock, gärna lite bullig och asymmetrisk, sula. Denna sula kan vara svart, vit, både och eller till och med ha poppande inslag av färgglada nyanser för att sticka ut ytterligare. Ovandelen i ett par klassiska chunkies är patches i olika sektioner och ofta i olika material och färger.Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
41
Flerfärgade
Vita

1 artiklar

-54%
Depeche, Adele Snake
299 SEK 650 SEK
Nilson Shoes

Shoppa chunky sneakers för alla

Ett par äkta chunky sneakers är inte rädda att ta för sig och dra blickarna till sig. I takt med att de slagit igenom på bred front i en ny våg har dock begreppet vidgats lite och idag pratar man ofta om chunky sneakers även när det handlar om lite cleanare modeller med en vanlig plattformsula. Och eftersom sneakers i allmänhet kan användas till många outfits kan det vara smart att även investera i åtminstone ett par olika modeller av chunky sneakers. Kanske att par stilrena i enfärgat skinn eller textil med rak platåsula för jobbet och vardagen och ett par mer vågade chunkies med mönster och färger när du vill pigga upp en outfit inför after worken eller shoppingrundan.

Alltid uppdaterat sortiment

Hos oss på FEETFIRST hittar du ett uppdaterat urval av nya chunky sneakers från DinSko och Skopunkten i varianter som passar alla smaker. Självklart erbjuder vi chunky sneakers för dam, herr och barn och från ett flertal märken i prisklasser för alla plånböcker. För att bara nämna några läckra exempel har ECCO tagit fram riktigt sköna och snygga modeller med lättviktssula i gummi som är en dröm att både titta på och gå i. Från vårt eget märke LINEAR lyfter vi gärna fram våra supercoola hybrider mellan chunky sneaker och känga med vattentätt membran, skönt varmfoder och greppsäker sula, perfekt för hösten vintern när du vill bibehålla din sportiga look. En riktigt stilren modell hittar du från XIT med clean svart ovandel och kontrastvit skön sula för en riktigt krispig look. För lite mindre modelejon finns det också coola chunky sneakers att välja bland, både i trendiga mönster och med funktioner som gör dem perfekta i leken.

Lyft stilen med chunky sneakers!

Kort sagt, du som redan har garderoben laddad med sköna sneakers gör klokt i att komplettera din sportiga skohylla med chunky sneakers för alla tillfällen. Kika runt och hitta just dina favoriter och shoppa sedan online eller besök din närmaste butik. Oavsett vilka du väljer och hur du handlar dem kan vi lova en sak – din stil kommer att få ett lyft.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.