Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Högklackade skor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Badtofflor

Flip-flops

Remsandaler

Slip in

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
37.5
38
39
40
41
Svarta
Vita
Beigea
Dam

8 artiklar

Lejon, Tofflor
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Tofflor
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Tofflor
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Tofflor
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-14%
Xit, Sandaler
299 SEK 349 SEK
Din Sko
-25%
Attitude, Sandaler
149 SEK 199 SEK
Din Sko
-40%
Champion, 919 Premium Low
599 SEK 999 SEK
Nilson Shoes
OUTLET -48%
Xit, Sandaler
179 SEK 349 SEK
Din Sko

Badtofflor för dam

Badtofflor, pool slides eller slippers? Kärt barn har många namn och det är lika bra att lägga alla på minnet när du letar efter dina nya sommarfavoriter för lata dagar. Numera är den klassiska badtofflan mer än bara något du glider i på väg mot poolen och sparkar av dig så fort du lagt ut handduken. Tvärtom kan du med fördel bära dina coola badtofflor hela vägen från stranden eller poolen, via shoppingrundan på stan till en svalkande kaffedrink på uteserveringen. Dina pool slides är helt enkelt en oumbärlig del av din medvetna sommargarderob oavsett om du glider runt i trädgården i shorts och t-shirt eller är på väg till sommarfesten och matchar med en klänning. Badtofflans resa från en praktisk slip-in, slip-out med begränsat användningsområde till omhuldat.

Hur blev dam-badtofflan hipp?

Badtofflans resa från praktiskt måste till modemedvetet val har gått via catwalken och stora designers egna takes på badtofflan. Och vi på FEETFIRST är övertygade om att slippers är här för att stanna i sin nya roll! Det finns ju helt enkelt en oemotståndligt avslappnad charm i enkelheten och stilrenheten hos denna toffla som vi inte ser några som helst anledningar att överge. Så, vilka badtofflor ska du välja den här säsongen? Föredrar du den klassiska modellen med brett band över foten finns det flera stilrena pool slides att välja bland. Våra egendesignade från Lejon med lätt sula och skön fotbädd till exempel, i klassiska färger som vitt och svart, eller kanske i poppig knallrosa? En annan nutida klassiker som alltmer håller på att etablera sig som allround-toffla för sommaren är ”foppa-tofflan” med luftiga hål i ovandelen och praktisk rem som du antingen har uppfälld eller sätter om hälen för att hålla foten på plats.

Sommar, sol och snygga pool slides

Även här gör du rätt i att kika in våra varianter från Lejon, finns i såväl klassiska basfärger som i mer färgglada utföranden. Föredrar du dina pool slides med en twist? Då blir du tagen på orden med våra monokroma skönheter från XIT med korslagda remmar över foten. Här har du verkligen en modell som lyfter din sommarlook även till ett par dressade shorts eller sval klänning när du bär tofflorna på stan eller på festen.

Shoppa badtofflor online eller i butik

Här hittar du vårt samlade sortiment badtofflor och somriga slip-ins för sköna dagar utan krav. Låt solen och vinden smeka tårna och känn lugnet. Smidigare och snyggare blir det inte när du är ledig och det är varmt ute. Så, vilka pool slides får följa med dig ut i sommar? Du shoppar dem smidigt här på feetfirst.se och lutar dig tillbaka medan du inväntar din leverans. Vill du hellre prova dina nya badtofflor i butik? Välkommen in till oss på DinSko och Skopunkten så hjälper vi dig! Vi ses på stranden. Eller på uteserveringen…

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Sign me up!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.