Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Ballerinaskor för dam

Välkommen till vår damavdelning för ballerinaskor! I vårt stora utbud av ballerinaskor för dam hittar du denna klassiska och älskade sko i massor av härliga varianter. Och att ballerinan har en självklar plats i skogarderoben behöver vi väl knappast påpeka eftersom den har hängt med i många decennier och fortsätter att hitta nya generationer skoälskare. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Blå
Rosa
Gråa
Orangea
Dam

35 artiklar

Köp 2 få 20%
Xit, Jojo
250 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Bea
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Candy
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Candy
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Bea
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Bea
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Bea
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Xit, Menorca
280 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Menorca
280 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Menorca
280 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Menorca
280 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Tivoli
199 SEK
Din Sko
Alley, Tygskor
100 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Tygskor
99 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Tygskor
99 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Roos
450 SEK
Din Sko
Alley, Jojo
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa den klassiska ballerinaskor för dam

Vad är det så som gör ballerinaskon till en lika tidlös som användbar del av din outfit? Ja, det kanske är just dess mångsidighet och smakfulla enkelhet. För det första kan den bäras till det mesta i din övriga garderob, från ett par snygga jeans eller chinos till kjol eller klänning. Ballerinaskon är också lätt och följsam för foten och har oftast en väldigt skön passform som gör den bekväm att bära i alla möjliga sammanhang. Samtidigt som den är enkel och stilren går den att variera på otroligt många sätt. Du kan välja en platt variant med liten nätt klack eller en smäcker modell med kilklack, en monokromt sober ballerina eller en färgglad och mönstrad, spetsig tå eller mjukt rundad, clean ovandel eller kanske med strass eller en liten rosett på tån? Det finns helt enkelt en ballerinasko för varje smak och tillfälle. Och i en prisklass som passar alla plånböcker. Från enklare modeller i textil eller skinnimitation som passar perfekt till vardags, till mer exklusiva ballerinaskor i fint skinn med handgjorda detaljer och optimal komfort.

Ballerinas en favorit för många

Hos oss på FEETFIRST ska alla skofantaster kunna hitta sin favorit! För att vara på den säkra sidan är vårt tips att ha åtminstone ett par olika ballerinas att välja bland i garderoben, allt för att kunna plocka fram rätt par för rätt situation. Och smidiga som de är kan dina ballerinaskor lätt packas med för weekendresan eller till och med handväskan inför kvällens äventyr. Man vet ju aldrig vad som väntar om man har dörren på glänt för en spontan utekväll! Ballerinan är ju faktiskt mångas favorit som alternativ till klackskor när det vankas fest, eftersom höga klackar inte alltid är så behagliga att bära en hel kväll. Ett par välvalda ballerinaskor med någon liten utsmyckning eller fint skuren ovandel i ett snyggt material är ett minst lika festkompatibelt val som både kan lyfta looken och kännas skonsamma på dansgolvet.

Ballerinaskor - Klassiker för vardag och fest

Ballerinan är helt enkelt en klassiker som alltid finns tillhands som ett alternativ både till vardags och till fest. Shoppa ditt nya par till kontoret, den avslappnade lediga looken och till festliga tillfällen. I vårt sortiment ballerinaskor för dam finns garanterat nya favoriter för varje tänkbart sammanhang. Här hittar du våra egendesignade ballerinor från DinSko och Skopunkten i massor av snygga varianter, samt utvalda snyggingar från andra varumärken som ECCO. Klicka hem dina nya ballerinaskor online, smidigt och enkelt. Vi önskar dig många härliga dagar med dina nya darlings. Ha det fint önskar vännerna på FEETFIRST!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.