Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Boots

Kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Boots för dam

Damboots är en av de mest användbara skomodellerna i varje kvinnas garderob. Med sitt mångsidiga uttryck mittemellan lågt och högt går det att matcha till det mesta i din klädrepertoar. Boots för dam kommer i många olika varianter där du kan välja mellan olika klackar, stilren eller detaljrik ovandel, resår eller dragkedja att stänga med och om du föredrar mocka, skinn eller textil. Det finns som synes damboots för alla smaker! Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Gråa
Gröna
Dam

68 artiklar

So All, Torre
600 SEK
Din Sko
Xit, Cantu Zip
600 SEK
Din Sko
Alley, Doxta
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Doxta Soft Buckle
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Kay
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Adelfia Stretch
650 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Tania High Chelsea
1000 SEK
Din Sko
Linear, Amsterdam Chelsea Black
600 SEK
Din Sko
So All, Praato High
700 SEK
Din Sko
Vox, Deli Stretch
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Ribera
550 SEK
Din Sko
Attitude, Ribera Chelsea
550 SEK
Din Sko
So All, Erba Chelsea
600 SEK
Din Sko
So All, Erba Chelsea
600 SEK
Din Sko
So All, Formia Chelsea
600 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Jana
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Trinity
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Fyrkiz Elastic
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
So All, Arya Zip
600 SEK
Din Sko
Alley, Fyrkiz Pad
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Miley Mc
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Linear, Asta Fur Beige
599 SEK
Din Sko
Xit, Molly Chelsea
600 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Olbia Stretch
950 SEK
Din Sko

Shoppa damboots - kan matchas med det mesta i din garderob

Damboots är ett säkert köp som passar till både vardag eller fest. Damboots ger alltid ett klätt intryck med sitt skaft som går upp en bit samtidigt som den är mer avslappnad än en hög stövel eller utpräglad klacksko. Till kontoret eller vardagslooken funkar det t.ex. alltid med ett par enfärgade och avskalade boots som du kan matcha med jeans eller annan byxa. Välj ett par croppade eller korta byxor för att visa hela skon! Vill du lyfta looken ett snäpp väljer du ett par coola boots med plattformsula och grov klack, där en slick överdel kontrasterar snyggt mot den grövre sulan. Vill du dressa upp en nivå till middagen eller festen är det helt rätt att satsa på ett par boots med extra fin lyster i ovanmaterialet, antingen ett par boots i skinn eller mocka eller ett syntetiskt alternativ. Små detaljer som ett fint spänne, dragögla i hälen och diskreta nitar lyfter stilnivån och ger det lilla extra. Ska du bära dina boots under höst och vinter väljer du en fodrad modell med lite grövre sula för att hålla värmen.

Oavsett säsong är damboots rätt

Vilken säsong du än går in i och vad som än händer under dagen och kvällen – med ett par välvalda ankelboots är du alltid redo. Vardag som helg, vår som höst, dag som kväll – det finns ett par för varje tillfälle, smak och dagsform. Vilka nya favoriter hittar du i vårt stora sortiment boots för dam? Välj bland våra olika koncept och beställ smidigt och säkert online här på FEETFIRST.SE, eller besök din butik för personliga råd och service. Ha det fint och njut av dina nya skor!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.