Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Boots

Kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Boots och kängor för dam

Boots och kängor för dam tillhör kategorin som nästan alltid är rätt och funkar året om, dessutom kommer just boots och kängor för dam i särskilt många stilar och uttryck. Allt från vardagsfavoriterna till de dressade modellerna. Här hittar du damboots och damkängor för alla tillfällen och i massor av härliga modeller, allt för att just du ska kunna hitta något som tilltalar dig och passar din stil. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Gröna
Gråa
Metallfärgade
Gula
Röda
Dam

154 artiklar

Alley, Jennifer
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Miley Elastic
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Ribera
650 SEK
Din Sko
Claudia Ghizzani, Cani
480 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Deli
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, 1. Adelfia Chel Plain Dk Bwn
650 SEK
Din Sko
Attitude, Adelfia
650 SEK
Din Sko
Vox, Trinity
480 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Cantu
600 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Asia High Chelsea
950 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Martina
850 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Napoli
950 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Tania
1000 SEK
Din Sko
Attitude, Adelfia Lu Moc Toe
650 SEK
Din Sko
Skinn
Rieker, Amberg
1000 SEK
Din Sko
Skinn
Rieker, Brakel
1000 SEK
Din Sko
Alley, Kay
480 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Adelfia
650 SEK
Din Sko
Alley, Doxta
480 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Doxta
480 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Cecina
650 SEK
Din Sko
Vox, Trinity
480 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa boots och kängor för dam

Våren och den tidiga hösten är perfekta årstider för lite lättare boots och kängor. Boots är en evig klassiker som går att kombinera i det oändliga och matcha för varje tillfälle och smak. Varje säsong kommer med nya trender, samtidigt som de stilrena modellerna i skinn och mocka med få detaljer alltid är rätt. I gränslandet mellan höga sneakers och lättare kängor finns det gott om uppdaterade modeller som både svarar upp mot vardagens behov av komfort och lyfter din stil med sportig, avslappnad elegans. Och, inte att förglömma, ett par klassiska chelseaboots bör finnas i varje kvinnas garderob. Denna favorit med dubbla resårer är inte bara skön och smidig att bära, med sin tidlösa look kan du kombinera den med det mesta i garderoben och landa rätt.

Plus att damboots är självklart för sommar som vinter!

Även om sommaren inte är den årstid du först kommer att tänka på när det kommer till boots och kängor finns det godbitar att hämta även här. Ett par sköna, sportiga kängor i ofodrad modell kommer väl till pass när den skandinaviska sommaren inte riktigt är på humör. Dessutom är ett par höga snörkängor riktigt coola att matcha med en kjol eller lång klänning.

Kängor dam för kallare månader

För de kallare månaderna hittar du ett stort sortiment vinterskor; vattentäta och/eller varmfodrade boots och kängor som håller stilen uppe samtidigt som de klarar våra nordliga höstar och vintrar med bibehållen komfort. Vare sig du föredrar ett par rejäla kängor med robust mönstrad sula och högt skaft eller vill köra en lite lättare modell finns det mycket att välja på i form av material, design och funktioner. Många klassiska märken som vanligtvis är förknippade med tunnare skor för varmare väder har börjat satsa på varmfodrade och funktionella uppdateringar av sina klassiker, som Vans. Eller dina favoriter från Dr Martens som är redo för kyla och rusk utan att tumma på den urbana edgen i sina modeller.

Så vårt tips är att ladda garderoben med dina favoriter och upptäcka hur de bara bli skönare för varje gång du använder dina boots och kängor. Och, inte minst, hur snyggt de slits om du bara ser till att vårda dem och ge dem lite kärlek mellan varven. Du hittar säsongens snyggaste boots och kängor för dam här på sidan och shoppar smidigt online. Dina nya darlings är bara några klick bort. Vi hoppas att du kommer att trivas i ditt nya par och njuta av varje steg!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.