Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Högklackade skor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Chunky sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Chunky sneakers för dam

Här hittar du chunky sneakers för dam i alla möjliga färgkombinationer och varianter. Upptäck dina nya favoriter från våra egna märken, som Vox, Attitude och Xit eller kika på våra utvalda modeller från andra kända varumärken. Den sportiga looken funkar alltid – med ett par damsneakers i chunkystil är du redo för både vardag och fest. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Vita
Flerfärgade
Beigea
Gråa
Gröna
Gula
Dam

55 artiklar

Attitude, Garda Sock
400 SEK
Din Sko
Ecco, Chunky Sneaker W
1699 SEK
Ecco
Ecco, Chunky Sneaker W
1699 SEK
Ecco
Ecco, Chunky Sneaker W
1599 SEK
Ecco
Duffy, Silvia
550 SEK
Nilson Shoes
Attitude, Garda Sock
400 SEK
Din Sko
Attitude, Garda Sock
400 SEK
Din Sko
Attitude, Garda Lace Up
349 SEK
Din Sko
Attitude, Lissone Lace Up
499 SEK
Din Sko
Attitude, Garda Lace Up
349 SEK
Din Sko
Claudia Ghizzani, Sneakers
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Sneakers
499 SEK
Din Sko
Recycled Materials
Xit, Sneakers
499 SEK
Din Sko
Xit, Sneakers
399 SEK
Din Sko
Attitude, Sneakers
399 SEK
Din Sko
Attitude, Sneakers
399 SEK
Din Sko
Attitude, Sneakers
549 SEK
Din Sko
Attitude, Sneakers
549 SEK
Din Sko
Attitude, Chunky Sneakers
499 SEK
Din Sko
-43%
Vox, Sneakers
199 SEK 350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-43%
Vox, Sneakers
199 SEK 350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-50%
Vox, Sneakers
200 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-43%
Vox, Sneakers
199 SEK 350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-43%
Vox, Sneakers
199 SEK 350 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa chunky damsneakers för nya höjder

Älskar du också sneakers? Är du sugen på att shoppa nya chunky sneakers? Bra, då har du kommit helt rätt! Sneakermodet har dominerat gatorna i decennier och det verkar inte ha några som helst planer på att dra sig tillbaka. Snarare tvärtom, de senare åren har säsongen för sneakers blivit permanent. Det är alltså alltid tid för sneakers, vilket vi älskar. Som tur är hittar du alltid uppdaterade sneakermodeller och massor av härliga varianter för vår, sommar, höst och vinter. Och chunky sneakers är ett utmärkt exempel på hur denna älskade skomodell bara fortsätter att utvecklas.

Vad är egentligen chunky sneakers?

Ja, som namnet avslöjar handlar det om tjocka eller lite bulliga sneakers. Men vad är det som är chunky? Oftast pratar man om chunky sneakers när det handlar om tjockare sulor som är lite mönstrade, skrovliga och asymmetriskt utformade. Till skillnad mot en klassisk platform sneaker eller platåsula brukar en chunky sneaker vara lite ojämn och ha en sula som inte är platt undertill (eller upptill). Men i och med att chunkytrenden dragit in och bitit sig kvar har gränserna luckrats upp lite och numera kan man även inkludera vanliga platåsneakers i chunky-kategorin. Det är ju trots allt en definitionsfråga som inte är superviktig, huvudsaken är att du hittar ett par nya chunkies som just du gillar och vill bära.

Matcha chunky seakers för damer

Så när du har lagt vantarna på dina drömsnygga chunky sneakers, hur ska du matcha dem? Det självklara svaret är: precis hur du vill! Ett par chunkies är lika snygga till kjolen eller klänningen som till sommarshorts och jeans eller byxa. Med en mer dressad ovandel skapar du ett effektivt stilbrott med de sportiga skorna med sin karakteristiska look, perfekt om du vill dressa upp men behålla en avslappnad känsla. Och om du väljer att köra byxor till är det supersnyggt att välja ett par lite kortare så att dina chunky sneakers blir fullt synliga! Shoppa smidigt och säkert här på vår site eller besök din närmaste butik. Happy shoe shopping!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.