Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Höga sneakers för dam

I vårt sortiment av höga sneakers för dam hittar du ett uppdaterat sortiment av dessa sportiga favoriter för alla tillfällen. Med sin inspiration från skatekulturen och basketen får du en naturligt urban och avslappnad look med ett par högre skaft. Ett par coola höga damsneakers med retrokänsla tillsammans med en kjol eller till och med klänning ger en skön stilmix som funkar i de flesta sammanhang. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Dam

19 artiklar

Lejon, Connie
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Connie
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Connie
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Bailey
500 SEK
Din Sko
Attitude, Bailey
500 SEK
Din Sko
Lejon, Bailey
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Bailey
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Bailey
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Bacoli Hi Lace Up
400 SEK
Din Sko
Attitude, Bacoli Hi Lace Up
400 SEK
Din Sko
Lejon, Bailey
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Berry
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Leia Treck Waterproof Black
750 SEK
Din Sko
Attitude, Bailey High Top
450 SEK
Din Sko
Attitude, Favara High Top
500 SEK
Din Sko
Attitude, Bailey High Top
450 SEK
Din Sko
Lejon, Bailey High
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-33%
Lejon, Bacoli High Canvas
199 SEK 300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-33%
Lejon, Bacoli High Canvas
199 SEK 300 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa höga damsneakers för hela året

I takt med att sneakermodet har tagit över allt mer av gatubilden i större delen av världen har också många börjat få upp ögonen för sneakers med höga skaft. Förutom att de är snygga kan det också finnas mer praktiska skäl att växla upp skafthöjden på dina sneakers. Inte minst när det börjar bli höst och vinter är det skönt med ett par höga sneakers som håller både kyla och väta ute. Hos oss på feetfirst.se hittar du vattentäta modeller från bland andra Lejon som låter dig bära höga sneakers även när det är som ruskigast. Bland favoriterna finns också lite grövre modeller med värmande foder från ECCO som går utmärkt att bära även under vintermånaderna (om det inte är riktig vargavinter, då får du ta nästa steg och investera i ett par rejäla kängor!).

Mängder av valmöjligheter bland våra höga damsneakers

När det kommer till höga damsneakers finns det också andra spännande val att göra. Clean cupsole eller kaxig chunky sula? Klassisk snörmodell eller diskret dragkedja på insidan? Kanske en trendig dra-på-sneaker med luftig mesh i ovandelen? Som du märker är valmöjligheterna närmast outtömliga i allt från material, funktioner, stängning, grovlek och detaljer. Från klassiska höga sneakers med rötter i sport och subkulturer till uppdaterade nyheter med de senaste funktionerna. Det enda vi vet med säkerhet är två saker: du kan aldrig ha för många sneakers och höga sneakers är ett perfekt komplement till dina låga favoriter. Och för det andra: sneakermodet är här för att stanna, så du kan vara säker på att få användning av dina nya höga sneakers lång tid framöver om du tar hand om dem.

Så tveka inte att klicka hem dina nya darlings idag! Bland våra höga sneakers för dam finns något för alla. Vi hoppas du hittar vad du letar efter (eller inte visste att du ville ha!) och shoppar online här på feetfirst.se eller i någon av våra många butiker från norr till söder. Ha en bra dag och hoppas du kommer trivas i dina nya, höga sneakers.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.