Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Högklackade skor

Kilklackar

Platåsulor

Pumps

Remsandaletter

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Högklackade skor för dam

Högklackade skor kommer i massor av härliga utföranden och stilnivåer. Från sommarens läckra sandaletter med espadrillook, coola platåsandaletter till klassiskt snygga pumps. Välj mellan vårt stora sortiment av egensdesignade modeller från PACE, Alley, SoAll, XIT, Vox, Attitude med flera. Vi hoppas du hittar dina nya högklackade damskor hos oss och får många minnesvärda stunder ihop med dina nya skor. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
40.5
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Rosa
Blå
Gråa
Gröna
Gula
Metallfärgade
Röda
Orangea
Dam

246 artiklar

Ecco, Shape 75 Pointy Sleek 2.0
1399 SEK
Din Sko
Attitude, Sandaletter
499 SEK
Din Sko
Duffy, Sabine Ancle Strap
499 SEK
Nilson Shoes
Ecco, Sculptured
999 SEK
Din Sko
Ecco, Shape Squared 35
1299 SEK
Din Sko
Xit, Sandaletter
449 SEK
Din Sko
Ecco, Shape 35 Block
1299 SEK
Din Sko
So All, Pumps
399 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Kalla
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Pumps
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Pumps
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
So All, Pumps
399 SEK
Din Sko
Xit, Pumps
399 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Pumps
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Pumps
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Pumps
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Pace, Padua Cut Out
600 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Star Anklewrap
599 SEK
Din Sko
Xit, Corato 3 Thin Straps
450 SEK
Din Sko
Xit, Corato 3 Thin Straps
450 SEK
Din Sko
Xit, Padua 2 Cross
500 SEK
Din Sko
Xit, Padua 2 Curve
500 SEK
Din Sko
Alley, Ebba1 Thin
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Ebba1 Thin
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa högklackade damskor

Tillhör du dem som ser fram emot nästa fest eller bättre middag med pirrande förväntan redan när inbjudan dimper ner, eller när du bestämt datum för utekvällen? Och som tycker att ett par högklackade skor liksom är själva essensen av festfin outfit? Då har du kommit till ett bra ställe. Här hittar du hundratals damskor med hög klack som bara väntar på att få följa med dig ut i vimlet eller till det dukade bordet på favoritrestaurangen. Det bästa av allt? Du behöver inte älska att balansera på spetsiga stilettklackar för att lyfta looken med ett par högklackade skor, här hittar du klossiga klackar och smarta lösningar som ger dig höjd utan att utmana de fysiska lagarna eller ge dig värk i fötterna.

Klackar för alla smaker

Är du å andra sidan van vid att bära höga klackar och skrider fram i klackskor som andra går i ett par sneakers så finns det gott om modeller att välja på för dig också. Låt oss gå igenom några olika varianter av högklackade damskor och se om vi kan hitta något som faller dig i smaken! Om vi börjar i det lite lägre klackspannet så hittar vi bland annat ett stort urval av dressade pumps med klossig klack. Här kan man möjligen diskutera var gränsen går för att en sko ska kvala in som just ”högklackad”, men det är ju ingen exakt vetenskap, så de får vara med ändå. Pumps med klossig klack som inte är superhög men ändå ger härlig hållning och är lätta att gå i är perfekta för dig som skyr riktigt höga klackar men ändå vill komma upp lite i höjd. Här hittar du många modeller med skön passform och tidlös design som kommer ge dig mycket glädje under många festligheter framöver.

Höga klackar året runt

För sommarfesten eller bröllopet kan du istället välja en klassiskt snygg sandalett som låter foten och tårna få lite frisk luft och samtidigt funkar perfekt till klänningen eller kjolen. Även här är klackhöjden normalt lite lägre och klacken bred och skön att gå på hela kvällen. Tillhör du dem som faktiskt älskar att kliva upp en nivå med höga klackar hittar du eleganta klackskor med höga raka klackar och fina detaljer som verkligen lyfter stilen på vilken fest eller vilket kalas som helst. Välj mellan enfärgat och stilrent eller med detaljer som ger looken en twist. Självklart kan du gå på fest i lågskor eller till och med ett par cleana sneakers, men för den där riktigt speciella känslan av en kväll utöver det vanliga är det inte fel att ha ett par high heels som alternativ. Shoppa online eller kom in till oss på Din Sko eller Skopunkten så hjälper vi dig i butiken.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.