Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Boots

Kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Kängor för dam

Kängor kommer i massor av snygga varianter och är i en eller annan form alltid aktuella, även om trenderna kommer och går. Kängor för dam är ett särskilt spännande sortiment eftersom många kvinnor väljer kängor för att lyfta fram sin personlighet och sin stil, inte minst i form av rejäla snörkängor med grov sula. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Vita
Beigea
Gråa
Metallfärgade
Gula
Dam

28 artiklar

Lejon, Balboa
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Deli
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Trinity
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Ribera Lace
600 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Torre
600 SEK
Din Sko
Alley, Doxta
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Rho Zipp Waterproof Black
750 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Rho Zipp Waterproof Silver
750 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Erba Lace Up
600 SEK
Din Sko
Xit, Mody Lace
650 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Sissie Lace Up
700 SEK
Din Sko
Vox, Trinity Lace Up
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Montanar Lace
650 SEK
Din Sko
Alley, Jennifer
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Foti Lace Up
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Bold, Curling
600 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Deli Lace Up
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Adelfia Lace
650 SEK
Din Sko
-12%
Vox, Deli Lace Up
349 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-33%
Vox, Ruff High Tx
299 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa damkängor till din stil

Kängor kan också vara sofistikerade och sobra i klassiska färger och fina material. Är du ute efter en riktigt skön känga som ger både stil och komfort kan du satsa på en sportig modell med flexibel cupsole som ger spänst i steget och passar perfekt för en casual vardagslook. Här hittar du uppdaterade modeller från bland andra våra egna märken Vox, LINEAR och Lejon. För vinterhalvåret kan vi erbjuda ett stort sortiment varmfodrade kängor för dam med grova sulor som ger bra grepp på både våta och snöiga underlag och lång snörning som gör att du kan dra åt ända upp i skaftet och slippa läckage in i skon. ECCO har flera riktigt bra kängor i det här sortimentet som kombinerar funktion och fashion på ett perfekt sätt. Vårt egna märke PACE erbjuder också en rad snygga, kängor med printade skinn eller släta, klassiska ovandelar.

Damkängor passar för alla säsonger

Summa summarum kan vi konstatera att kängor alltid är rätt och att det finns ett par för varje säsong! Det är bara din personliga smak och årstiden som avgör vilka just du behöver just nu. Vi hoppas att du hittar just dina nya favoriter i vårt utbud av kängor för dam. Ju mer du använder dina nya kängor, desto mer personliga blir de och tar du hand om dem och ger dem lite kärlek kommer de att vara dig trogna för lång tid framöver. I vårt skovårdssortiment hittar du rätt behandling för dina nya kängor. Shoppa online på FEETFIRST.se eller titta in i någon av våra många butiker för personlig service. Tack för att du handlar hos oss XO!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.