Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Låga sneakers för dam

I vårt stora utbud av låga sneakers för dam har vi samlat alla möjliga former av sneakers med lågt skaft. Slimmade slip-ons, trendiga sneakers med de senaste funktionerna, coola retromodeller och cleana monokroma sneakers. Här hittar du sneakers i mocka, skinn, textil och mesh samt låga damsneakers med klassisk snörning, kardborreknäppning eller elastik. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Blå
Rosa
Gröna
Gråa
Lila
Metallfärgade
Röda
Orangea
Dam

189 artiklar

Lejon, Bailey
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Halo
550 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Halo
550 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Zambia
480 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Chris
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Chris
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Chris
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Chris
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Li
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Li
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Li
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Sam
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Linear, Sha
480 SEK
Din Sko
Lejon, Connie
200 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Li
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Li
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa låga damsneakers för alla tillfällen

Sneakers kommer som bekant i en myriad olika former. Skafthöjden är bara en av alla variabler. Är du ute efter nya låga sneakers för dam är chansen väldigt stor att du kommer hitta vad du söker här på Feetfirst, där vi samlat alla låga sneakers från våra skokedjor DinSko och Skopunkten.

Match dina damsneakers med alla outfits!

Grejen med sneakers är ju att de passar nästan överallt och alltid. Du kan bära dem till jobbet (ok, inte om du är djuphavsdykare eller betongborrare eller…ja, det finns såklart fler exempel där sneakers inte är optimala), på fritiden, under helgens skogspromenad, till gymmet och träningen och du kan bära dina låga sneakers till festen. Allt handlar om att matcha rätt och välja rätt sneakers för rätt tillfälle! Det fanns förstås en tid för inte alltför länge sedan då sneakers kallades jympadojjor och i stort sett bara var comme-il-faut till fysisk aktivitet och på barn som var ute och lekte. Den tiden är – tack och lov – förbi. Numera ser vi sneakers i alla möjliga och omöjliga varianter på catwalken, till dressade outfits, avslappnat nedklätt under en sväng på stan och för att sporta den senaste looken med säsongens uppdaterade sneakers. Låga sneakers dominerar fortfarande scenen och för många är det en högtidsstund när höstens eller vårens nyheter lanseras. Så även för oss!

Damsneakers utvecklar skomodet

Vem älskar inte att få kasta sig över säsongens nyheter och se vad som gäller just nu eller vilka klassiska sneakers som fått nytt liv med någon liten subtil uppdatering? I takt med att sneakermodet utvecklats och tagit över har alltfler läckra modeller sett dagens ljus. Idag kan du välja bland tusentals sneakers i massor av varianter. Chunky sneakers med bulliga sulor och maximalistisk design. Platform sneakers med tjock sula som lyfter en annars stilren modell. Nya tekniker för sulor för att uppnå den perfekta stötdämpningen och maximal komfort. Smarta materiallösningar så att dina sneakers andas och ger skönt klimat för foten, vattentäta membran som gör att du kan bära sneakers även när det är blött och ruskigt och uppdaterade stängningar och skaft för optimal passform. Det bästa av allt – i dagens modebild är sneakers en given bas, vilket gör att du alltid är rätt i ett par snygga låga sneakers.

Hitta dina nya låga damsneakers

Vilka egenskaper kommer överst på priolistan när du ska shoppa nya sneakers? Är det att de ska vara bekväma? Att de är utrustade med de senaste funktionerna? Att de är trendigt uppdaterade efter säsongens smaker? Eller att de är stilrena och tidlösa? Oavsett vad du vill ha när du är ute efter låga sneakers vågar vi lova att du hittar dina nya favoriter här hos oss på FEETFIRST. Shoppa dina låga sneakers online här på sajten och se fram emot ännu en härlig sneakersäsong. Dina nya skor är snart på väg.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.