Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Högklackade skor

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Lågskor för dam

Många damskor kan betecknas som lågskor. De går oftast upp över hälen men inte högre än så – kanske därför de kallas just lågskor. Vi vet att det finns en lågsko till dam för varje tillfälle, stil och behov och framför allt känns de alltid rätt. De går att kombinera med vilka kläder du än väljer att ta på dig. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Rosa
Gröna
Gråa
Lila
Röda
Orangea
Dam

76 artiklar

Comfort
So All, Torbole
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Capua
320 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Capua
320 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Capua
320 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Zambia
480 SEK
Din Sko
Alley, Indie
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Indie
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Indie
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Indie
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Indie
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Sha
480 SEK
Din Sko
Alley, Indie
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Fredrika Lace
250 SEK
Din Sko
Lejon, Connie
200 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Tessan
480 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Torbole Loafer
500 SEK
Din Sko
Linear, Sha
480 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Bergen
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Bergen
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Vox, Deli
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa lågskor för dam - välj bland mängder av modeller

Variationen mellan olika material som till exempel skinn, imitation och textil i mängder av färgalternativ gör det nästan svårt att välja. Espadrillos, loafers, mockasiner, snörskor, tygskor, vardagsskor – vilken lågsko väljer du? Vill du ha en avslappnad stil finns det härliga espadriller i olika utföranden. Det som utmärker en espadrill är den repklädda sulan. Något som aldrig går ur tiden stilmässigt är ett par loafers. Oavsett om du ska arbeta eller gå på fest så passar loafern som är en riktig klassiker. Blankt svart skinn, brun mocka, fransar eller andra fina detaljer, ja det går nog att hitta en favorit som passar just dig och din stil. Våra snörskor finns i många olika varianter, material och färger.

Lågskor för dam: klassiska och trendiga

Det breda utbudet låter dig välja mellan klassisk design och mer åt det som är trendigt just nu. Är det en stilren framtoning du vill ha ska du absolut välja en dressad skinnsko med snörning. En lågsko som verkligen ligger i tiden just nu är tygskor. Det är just vad det låter, skor med en ovandel gjord av tyg - textil. Eller textilskor som de också kallas. De finns i alla tänkbara siluetter, från enkla modeller att ha till vardags till lite mer festfina med snygga detaljer. Så oavsett vad som står på agendan finns det ett par som passar. De flesta tygskor från våra egna varumärken är helt fria från animaliska komponenter. Så inte nog med att du skaffar dig en ny snygg sko, du värnar även om djur och natur. Botanisera mellan alla färger, material och unika detaljer för att hitta lågskorna just för dig. Klicka enkelt hem dem online på FEETFIRST.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.