Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Loafers för dam

Skogarderoben inte är komplett utan minst ett par loafers! Damloafers var länge ett okänt koncept eftersom det var män som länge hade ”ensamrätt” på denna klassiska skomodell. Men sedan en bra bit tillbaka i modehistorien är loafers en minst lika angelägen del av looken för kvinnor. Och varför skulle de inte vara det? Damloafers är stilrena, smidiga, smäckra och superlätta att bära i de flesta sammanhang. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Gröna
Gråa
Dam

29 artiklar

Comfort
So All, Torbole
500 SEK
Din Sko
Xit, Tessan
480 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Torbole Loafer
500 SEK
Din Sko
Vox, Deli
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Lofa
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Tivoli
249 SEK
Din Sko
Xit, Tivoli
199 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Umbra
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Umbra
500 SEK
Din Sko
Attitude, 1. Adelfia Loafer Blk
550 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Livorno
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Comfort
Alley Comfort, Livorno
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Cantu
550 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Torbole Penny
500 SEK
Din Sko
Vox, Deli
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-37%
Xit, Tessan
299 SEK 480 SEK
Din Sko
-37%
Xit, Tessan
299 SEK 480 SEK
Din Sko
-37%
Xit, Livorno
299 SEK 480 SEK
Din Sko
-37%
Xit, Livorno
299 SEK 480 SEK
Din Sko
-50%
Alley, Sia Basic
99 SEK 200 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-50%
Alley, Loafers
99 SEK 199 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-57%
Comfort
Alley Comfort, Promenadskor
149 SEK 350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-25%
Comfort
So All, Loafers
299 SEK 399 SEK
Din Sko
Outlet -50%
Breda
Alley, Tygskor
99 SEK 200 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa damloafers och välj bland härliga modeller

Du kan matcha dina loafers med ett par smala jeans, en sober kostymbyxa, ett par dressade shorts eller med en luftig kjol. Din stil kommer liksom att lyfta oavsett, det är bara frågan om tycke och smak. Med rätt par loafers är du kort sagt alltid rätt! Med det sagt finns det en uppsjö härliga modeller att välja bland. En klassisk penny loafer med stiligt band över foten i en enfärgad modell håller alltid. Ett par tofsloafers är ett mode-statement i sig som kräver sin kvinna och attityd för att bäras upp på rätt sätt. Vill du addera lite schyssta detaljer till dina loafers väljer du exempelvis en croco-eller snakemönstrad ovandel, ett snyggt metallspänne eller en grövre sula för att sticka ut.

När används damloafers?

Eftersom damloafers kommer i så många läckra utföranden finns det nästan inga begränsningar. Loafers passar lika bra på kontoret som till festen eller middagen med kompisarna. Välj en mer nedtonad, enfärgad modell i skinn eller mocka för mer representativa tillfällen och våga ta ut svängarna i färgval och detaljer till festen. Den gemensamma nämnaren för alla loafers är avsaknaden av snörning, vilket både gör den avskalad och smidig att ta på och av. I uppbyggnaden påminner loafern en hel del om den klassiska mockasinen och andra slip-on-modeller och kombinerar stil och bekvämlighet med sin låga klack och följsamma passform

Ditt loafers-val!

Så, vilka loafers satsar du på den här gången? Ett par bruna eller beigea loafers som överlever alla trender? Ett par kaxiga loafers med platåsula? Eller ett par avskalat designade skinnloafers med guldlänk på ovandelen? Kanske passar du på att leta upp ett par loafers för varje tillfälle så att du aldrig står utan, oavsett vad som står på schemat? Hursomhelst, vi önskar dig en trevlig shoppingupplevelse och hoppas du hittar dina nya loafers för dam här hos oss på feetfirst. Klicka runt här på sajten och shoppa online, eller besök din närmaste butik och prova på plats. Vi hörs och ses!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.