Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Högklackade skor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Outdoor- och trekkingskor för dam

I vårt outdoor- och trekking-sortiment för dam, har vi samlat det bästa av kängor och vandringsskor för dig som vistas mycket ute i skog och mark. Älskar du att vara ute i naturen, gå långa promenader i skogen och göra utflykter och vandringar så fort tillfälle ges? Då tror vi att du hittar din nya skor här. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Beigea
Gråa
Lila
Dam

18 artiklar

Lejon, Aiden Wp High Teck
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Ecco, Terracruise Gore-Tex
1500 SEK
Din Sko
Linear, Leia Treck Waterproof Black
750 SEK
Din Sko
Ecco, Xpedition Boot Gore-Tex
1700 SEK
Din Sko
Ecco, Xpedition Low Gore-Tex
1500 SEK
Din Sko
Rieker, Ann
950 SEK
Din Sko
Rieker, Ann
950 SEK
Din Sko
Lejon, Aiden Wp High Teck
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aiden Wp Tech
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Cervia Trekking
400 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Fia Flower Tx/Pu
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Fia Flower Tx/Pu
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Ecco, Offroad
1199 SEK
Din Sko
Ecco, Offroad
1199 SEK
Din Sko
Lejon, Sandaler
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Sandaler
399 SEK
Din Sko
Ecco, Offroad
1199 SEK
Din Sko
Outlet -50%
Sandaler
149 SEK 299 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa outdoor- och trekkingskor till dam för bekväma vandringar

Att vi svenskar är ett naturälskande folk är ingen nyhet. Men faktum är att under vi under senare år sökt oss ännu oftare till vandringsleder, naturreservat, vackra fjäll och djupa skogar för att ladda batterierna.

Friluftsliv + outdoor- och trekkingskor = sant

I takt med att allt färre jobbar med skog, jordbruk och fiske verkar fritidstrenden gå åt rakt motsatt håll. Och det är kanske inte så konstigt – ju mer tid vi tillbringar i kontorslandskap och framför skärmar, desto större är behovet av att göra något ute i friska luften när vi är lediga, kan man tänka sig. Och du som har hakat på den här trenden (eller är en friluftsmänniska sedan barnsben) vet att ett par illa valda skor kan sabotera den mest fantastiska vy eller i övrigt storslagna upplevelse. När fötterna tröttnar och skoskavet sätter in är det liksom inte kul längre. Om du fått smak för outdoor-livet är det A och O med bra skor. Är det mest en rask söndagspromenad på väl upptrampade stigar som lockar är ett par välvalda walkingskor eller sneakers med bra dämpning ett bra val.

Rätt vandringsskor för fötternas skull

Beroende på årstid kan du se till att hålla fötterna fräscha med en genomsläpplig meshovandel i varmare väder, eller satsa på en vattentät modell med GORE-TEX-membran runt foten som håller vätan ute och samtidigt skapar ett bra klimat för foten. För lite mer avancerade äventyr i ruffig terräng och/eller med långa etapper rekommenderar vi varmt ett par ordentliga vandringskängor med rätt stöd för foten och bra grepp. Det bästa med ett par riktigt bra vandringsskor är att de bara blir skönare ju fler kilometer du går i dem. Och om det är behagligt att gå och dina fötter mår bra så kan du njuta desto mer av allt naturen har att erbjuda i form av vackra vyer och varierande landskap. Finns det något bättre än att lossa snörningen efter en lång vandring, dra av sig skorna och lufta fötterna mot ett träd eller en vägg och njuta en kopp kaffe ur termosen? Det är åtminstone en av livets många stora, små njutningar, det vet alla som har upplevt känslan.

Så, se till att aldrig låta trilskande skor och ömmande fötter lägga hinder för ditt friluftsliv. I vårt utbud av outdoor- och trekkingskor för dam hittar du alltid säsongens utvalda vandringsskor. Klicka hem dina nya walkingskor eller vandringskängor för dam här på sajten och börja planera nästa hike eller uteäventyr redan idag!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.