Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Pumps för dam

Med ett par välvalda pumps i skogarderoben behöver du aldrig vara osäker på om du har något som passar, nästan vad som än står på schemat. Det här är en av de skomodeller som verkligen kan rädda situationen när du behöver ett par skor som är dressade, vardagssnygga eller festfina och som kan matchas med det mesta i din klädgarderob. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
Svarta
Beigea
Blå
Gröna
Metallfärgade
Röda
Dam

16 artiklar

Duffy, Pointy
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Pointy
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Pointy
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Arese
480 SEK
Din Sko
Xit, Arese
480 SEK
Din Sko
Xit, Arese
480 SEK
Din Sko
Alley, Kajsa
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Comfort
So All, Pumps
399 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Kalla
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-33%
Alley Comfort, Lana
199 SEK 300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-25%
Comfort
So All, Pumps
299 SEK 399 SEK
Din Sko
-50%
Vox, Pumps
199 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-62%
Vox, Pumps
149 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-62%
Vox, Pumps
149 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -50%
Alley, Pumps
199 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -62%
Vox, Pumps
149 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Vilka pumps ska du välja?

Är det helt tomt på festliga skor på skohyllan därhemma? Då är det smartaste köpet ett par klassiska pumps med lagom rundning i tån och i en enfärgad modell, gärna svart eller grå. Klossig klack och inte för mycket detaljer som sticker ut är andra tips om du är på väg att shoppa ditt första par. Med ett par stilrena pumps som bas kommer du långt och med den här tidlösa modellen behöver du aldrig oroa dig över att vara ”ute”. Vi vågar lova att ett par enfärgade, snygga klassiska kommer att finnas med i modebilden om både två, tjugo och femtio år. Vill du ha fler varianter att välja bland är det inte fel att komplettera med ett par i en lite piggare färg, med mönstrad ovandel eller varför inte ett smäckert band över foten? Poängen är att när du väl har investerat i dina tidlösa första par pumps kan det vara kul att ta ut svängarna litegrann och satsa på ett par som sticker en smula från det allra mest stilrena.

Pumps med klackhöjd i din smak

En annan variabel att tänka på är vilken klackhöjd och klacktyp du ska satsa på. Är du inte ett fan av höga klackar och normalt helst går i sneakers eller andra skor med platt sula väljer du med fördel en lite lägre klackhöjd. Du hittar massor av fina modeller med klossig och bekväm klack upp till fem centimeter som du kan vara bekväm i hela dagen och kvällen. Vill du höja nivån ett snäpp går du upp några centimeter och kikar på pumps med klackhöjder på mellan sju och tio centimeter. Välj en lite smalare klack om du vill få en snygg effekt och elegant look. Oavsett vilka klackar du väljer att klicka hem kan du vara lugn med att alltid ha ett stilsäkert alternativ för kontoret, middagen eller födelsedagsfesten i garderoben. Få skor är lika mångsidiga och användbara som pumps.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.