Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Boots och kängor

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Vinterskor

Rea på damskor

Kan inte du heller få nog av skor? Då är vår skorea för dam något för dig. Här kan du passa på att fynda skor och testa nya stilar till sänkta priser. Kort sagt får du mycket skor för pengarna. Välkommen till vår rea på damskor. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gråa
Gröna
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda
Dam
Rea

104 artiklar

-25%
Alley, Kay Elastic
299 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-20%
Vattentät
Linear, Rho Zipp Waterproof Silver
599 SEK 750 SEK
Din Sko
-12%
Vox, Deli Lace Up
349 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-27%
Attitude, Ribera Chelsea
399 SEK 550 SEK
Din Sko
-23%
Xit, Romaldo Chelsea
499 SEK 650 SEK
Din Sko
-22%
Alley, Fyrkiz Pad
349 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-22%
Vox, Trinity Hi Chelsea
349 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-23%
Xit, Mody Lace
499 SEK 650 SEK
Din Sko
-22%
Alley, Fyrkiz Elastic
349 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-22%
Alley, Fyrkiz Elastic
349 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-20%
Vattentät
Linear, Leia Treck Waterproof Black
599 SEK 750 SEK
Din Sko
-22%
Vox, Trinity Hi Chelsea
349 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-23%
Xit, Montanar Chelsea
499 SEK 650 SEK
Din Sko
-22%
Vox, Deli Hi Chelsea
349 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-25%
Alley, Miley Mc
299 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-20%
Attitude, Katy Lace
399 SEK 500 SEK
Din Sko
-50%
Vattentät
Lejon-Tex, Kängor
275 SEK 550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-50%
Ecco, Soft 7 Wedge Tred
899.50 SEK 1799 SEK
Ecco
-50%
Vox, Varmfodrade Boots
225 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-16%
Vox, Varmfodrade Stövlar
499 SEK 600 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-50%
Vox, Chunky Sneakers
175 SEK 350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-35%
Ecco, Shape 75 Pointy Sleek 2.0
899 SEK 1399 SEK
Ecco
-33%
Copenhagen Shoes, Jome Chelsea
799 SEK 1199 SEK
Nilson Shoes
-33%
Dr Martens, Leonore
1399 SEK 2099 SEK
Nilson Shoes

Skor på rea för dam

Välkommen till platsen där det alltid är REA på damskor! Jo, så är det faktiskt. Just på denna sida hittar du alltid skor till sänkta priser och ofta rejält sänkta priser dessutom. Vår, sommar, höst och vinter, vardag som helg – här inne pågår vår REA 365 dagar om året, 24 timmar om dygnet. Och vi utgår kallt från att du är en riktig skoälskare eftersom du nu hittat hit. Och som sådan känner du säkert igen känslan av att hitta snygga skor till riktiga fyndpriser. En av de allra bästa sakerna med att shoppa skor på rea tycker vi är att man kan slå till på de där kängorna man sneglat på ett tag men inte riktigt kunnat bestämma sig för. Eller äntligen klicka hem ett par cleana sneakers som kanske egentligen inte känns precis som ens vanliga stil. Eller passa på att shoppa hela höst- och vinterbehovet av stövlar, kängor och boots på ett bräde nu när tillfälle bjuds och du kan shoppa nya skor till superbra priser.

Skor på rea för alla tillfällen

På vår rea samlar vi allt vi har ur vårt breda sortiment som vi erbjuder till sänkta priser. Alltså damskor för en avslappnad vardag, festskor som lyfter looken när du vill vara extra fin, funktionella skor med varmfoder och vattentäta membran när det är kallt och ruskigt, sportiga skor för dig som rör dig mycket, sköna innetofflor för jobbet eller hemma. Så tveka inte att kolla runt ordentligt bland alla rea-skor, eftersom du kan upptäcka modeller och stilar som kan komma väl till pass i en annan årstid eller till ett tillfälle om några månader.

Trendigt, bekvämt och coolt

Vi vågar lova att du kommer hitta gott om skor i alla former som passar dig och din stil. Och som sagt, varför inte ta chansen att kliva ur komfortzonen och testa något nytt när du kan fynda skor på rea? Varmfodrade boots med rejäl sula i svart skinn, kan det vara något? Ett par trendiga sneakers i en färg du annars inte brukar ha? Eller ett par over-knee-stövlar till festen som alternativ till pumpsen du alltid brukar föredra? Vem vet, du kanske upptäcker helt nya sidor av dig själv med ett par skor som förflyttar din stil en bit? Vi hoppas hursomhelst att du hittar just dina damskor på rea, skorna som gör livet lite roligare, bekvämare och coolare. Shoppa dina reaskor online eller i butik. Välkommen!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.