Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Högklackade skor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Badtofflor

Flip-flops

Remsandaler

Slip in

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
38.5
39
40
40.5
41
42
43
44
Svarta
Vita
Bruna
Flerfärgade
Blå
Beigea
Rosa
Gråa
Gröna
Gula
Röda
Metallfärgade
Lila
Dam

157 artiklar

Ecco, Flowt W
1099 SEK
Ecco
Ecco, Flowt Wedge
1099 SEK
Ecco
Ecco, Simpil
1099 SEK
Ecco
Linear, Sandaletter
500 SEK
Din Sko
Linear, Sandaletter
500 SEK
Din Sko
Linear, Sandaletter
500 SEK
Din Sko
Pace, Sandaletter
600 SEK
Din Sko
Pace, Sandaletter
600 SEK
Din Sko
Ecco, Flowt W
1099 SEK
Ecco
Vox, Sandaler
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Sandaler
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Sandaler
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Sandaler
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Sandaler
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Ecco, Simpil
1099 SEK
Ecco
Ecco, Simpil
1099 SEK
Ecco
Ecco, Simpil
1099 SEK
Ecco
Ecco, Exowrap W
1099 SEK
Ecco
So All, Sandaler
400 SEK
Din Sko
So All, Sandaler
400 SEK
Din Sko
Ecco, Felicia
999 SEK
Ecco
Ecco, Offroad
1199 SEK
Ecco
Ecco, Flash
1099 SEK
Ecco
Ecco, Offroad
1199 SEK
Ecco
Ecco, Offroad
1199 SEK
Ecco

Remsandaler för dam

När solen och sommaren närmar sig är det hög tid att se över skorna i garderoben och uppdatera den. Inte minst när det kommer till lätta, öppna skor som är sköna att gå i även riktigt varma dagar. I vårt stora utbud av remsandaler för dam hittar du allt du behöver för sommaren, från avslappnade semesterdagar till sommarfester och city-weekends. Med ett par olika remsandaler klarar du dig kort sagt från maj till september så länge vädret tillåter! Och grejen är att när du väl börjat bära dina remsandaler för säsongen känns det plötsligt inte särskilt lockande att trycka in fötterna i snörskor och stängda tår längre. När tårna vant sig vid friheten och du känner den friska luften med bara fötterna är det lockande att fortsätta bära sandaler – och remsandaler är perfekta eftersom de tillåter dig att matcha dem med i stort sett vilken outfit du vill.

Remsandaler för dam - Vilka passar dig?

Låt oss börja med att kika närmare på några tidlösa remsandaler med korslagda band och skön fotbädd. Som gjorda för dagar när du bara bekvämt vill slinka in i ett par somriga skor och gå ut genom dörren till en solig dag. Från vårt eget märke So All hittar du remsandaler med fotsula som anpassar sig efter din fot och ger skön stöttning i varje steg. I kombination med somriga espadrilldetaljer får du det bästa av två världar: komfort och avslappnad elegans. Finns i flera färger! Om vi fortsätter i genren snyggt och bekvämt hittar vi ECCO:s superfina remsandal Simpil med fina remmar i lite smalare utförande i mjukt skinn. Med sin supersköna, stötdämpande sula i lättvikt är den en dröm att gå i och funkar lika bra på fiket som till kvällens trädgårdsparty.

Remsandaler för aktiva och lugna dagar

Tillhör du dem som gärna håller dig aktiv även under sommaren och semestern? Kolla in våra sportiga remsandaler med funktioner som gör varje utflykt i naturen och vandring till en fröjd för både dig och dina fötter. Från ECCO erbjuder vi en rad olika modeller med en sak gemensamt – de är stabila, superbekväma att gå i och går att justera för perfekt passform så att de sitter klockrent under hela dagen. Från Rieker hittar du sandaler med detaljer som lyfter stilen samtidigt som yttersulan ger perfekt dämpning. Och vi är också stolta över våra remsandaler från XIT på platåsula med espadrillkant – somrig och helt rätt till shortsen såväl som till sommarklänningen.

Shoppa remsandaler online eller i butik

Oavsett hur du föredrar dina sommarfavoriter så hittar du remsandaler för dam i minst en modell som passar dig, törs vi nästan lova. Kolla runt här på siten där vi samlat våra remsandaler, klicka hem dina nya favoriter i lugn och ro och vänta på ditt paket. Eller besök någon av våra många DinSko- och Skopunkten-butiker och prova ut ditt nya par direkt på plats. Vi hoppas att du och dina fötter får en skön sommar med många soliga dagar!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Sign me up!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.