Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Högklackade skor

Kilklackar

Platåsulor

Pumps

Remsandaletter

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Remsandaletter

Sugen på sommar? Längtar du efter att få släppa ut tårna, lägga in sockarna i garderoben och bara känna solen och vinden inpå bara skinnet? Vi också! Så låt oss prata remsandaletter! Trendiga remsandaletter, remsandaletter med optimal komfort, festfina remsandaletter, remsandaletter på platå… mellan maj och augusti kan du i princip ta dig genom livet med bara denna ljuvliga sko och ändå vara lika snygg och bekväm på jobbet, festen och semestern. Eller okej, för regniga dagar kan det vara smart att spara ett par back up-skor men vem orkar tänka på regn när man drömmer om sommaren..? Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Vita
Bruna
Flerfärgade
Blå
Beigea
Rosa
Gröna
Gula
Metallfärgade
Orangea
Dam

93 artiklar

Xit, Corato 3 Thin Straps
450 SEK
Din Sko
Xit, Corato 3 Thin Straps
450 SEK
Din Sko
Alley, Ebba1 Thin
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Ebba1 Thin
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Ebba1 Thin
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Pace, Noci2 Strap
600 SEK
Din Sko
Xit, Noci 2 Ankle Strap
350 SEK
Din Sko
Xit, Noci 2 Ankle Strap
299 SEK
Din Sko
Alley, Sandaletter
299 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Sandaletter
299 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Sandaletter
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Ecco, Plateau Sandalett
999 SEK
Ecco
Ecco, Plateau Sandalett
1199 SEK
Ecco
So All, Sandaletter
399 SEK
Din Sko
So All, Sandaletter
399 SEK
Din Sko
Alley, Sandaletter
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Sandaletter
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-16%
Pace, Sandaletter
499 SEK 599 SEK
Din Sko
Xit, Sandaletter
299 SEK
Din Sko
Xit, Sandaletter
399 SEK
Din Sko
Xit, Sandaletter
299 SEK
Din Sko
So All, Sandaletter
349 SEK
Din Sko
-33%
Pace, Belize6 Covered
399 SEK 599 SEK
Din Sko
Limited Edition
Xit, Sandaletter
299 SEK 399 SEK
Din Sko

Shoppa remsandaletter - snygga, festfina, sköna...

Remsandaletter tillhör helt enkelt våra absoluta sommarfavoriter och det är knappast förvånande att de år efter år tillhör våra storsäljare. Och även om de återkommer säsong efter säsong så finns det förstås en stor variation mellan säsongerna och i utbudet generellt, eftersom alla har sin favoritlook och personliga smak. En variant som vi är riktigt förtjusta i är så kallade ”strappy sandals”, sandaletter med ´smala och dekorativa remmar runt vristen eller ankeln. Den perfekta festsandaletten! Och den kommer i flera härliga utföranden och material. Kolla in vår egendesignade snygging från Attitude med fint utformade remmar i mockaimitation och rak, hög klack. Eller satsa på vår stilrena och eleganta sandalett från Alley med korslagda band och fint spänne i hälremmen. Helrätt till sommarklänningen på säsongens partyn och kalas.

Lyft looken och sänk kraven

Är du ute efter en sandalett som både är skön att gå i och som lyfter din vardagslook i solen finns det också mycket att välja bland. Från vårt eget märke PACE hittar du prisvärda och supersnygga skinnsandaletter med fina breda remmar och skön klossig klack i lagom höjd. Denna modell finns även i stilrent mockautförande. En annan favorit är våra avslappnade och snygga kilsandaletter från SoAll med fina detaljer och superskön innersula som anpassar sig efter din fot. Perfekt när du strosar runt på stan eller är iväg på semestern och vill vara både bekväm och sommarfin. Vill du addera lite ögongodis väljer du ett par remsandaletter med somrig, espadrillinspirerad repkilsula eller kanske ett coolt djurmönster till festminglet eller på uteserveringen en ljummen sommarkväll.

Lättmatchad och härligt sval

Vem du än är och vad som än väntar dig i sommar kan du vara säker på att dina remsandaletter kommer väl till pass. Denna härligt svalkande skomodell kombinerar avslappnad komfort med klackskons klass och ser till att du alltid är rätt klädd. Och det bästa av allt är att den går att matcha med det mesta i din sommargarderob och finns i utföranden som både passar dig som är bekväm och kör en nedtonad stil och dig som vill sticka ut och dra på ordentligt till en riktigt sommarfest. Vårt tips är att shoppa remsandaletter till både din vardagliga outfit och till festklänningen! Kolla in vårt utbud här på feetfirst.se och klicka hem dina nya remsandaletter redan idag. Och du… ha en underbar sommar!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.