Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Sandaletter för dam

Sandaletter är det optimala valet för dig som vill ha en solig och somrig stil på jobbet och samtidigt inte överge klädkoden för kontoret, lika mycket som till kvällens trädgårdfest hos grannen eller födelsedagspartyt med både middag och dans. Det är bara att matcha med kläder som passar tillfället och du är alltid redo, vad som än står på schemat. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gröna
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda
Dam

62 artiklar

Alley, Elka
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Castello
480 SEK
Din Sko
Xit, Castello
480 SEK
Din Sko
Alley, Elka
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Elka
480 SEK
Din Sko
Xit, Elka
480 SEK
Din Sko
Alley, Elka
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Elka
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Jackie
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Jackie
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Jackie
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Corato
480 SEK
Din Sko
Xit, Corato 3
480 SEK
Din Sko
Xit, Corato 3
480 SEK
Din Sko
Attitude, Arcore
550 SEK
Din Sko
Alley, Chiari
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Chiari
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Chiari
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Chiari 2
480 SEK
Din Sko
Xit, Chiari 2
480 SEK
Din Sko
Xit, Chiari 2
480 SEK
Din Sko
Xit, Chiari 2
480 SEK
Din Sko
Xit, Corato 3
480 SEK
Din Sko
Xit, Tor
500 SEK
Din Sko

Shoppa damsandaletter

Är du ute efter ett par eleganta skor som samtidigt är sköna nog att gå i hela dagen och kvällen? Gör det bekvämt för dig, bokstavligt talat, och satsa på ett par damsandaletter. Sandaletter är perfekta om du är ute efter ett par skor som kombinerar det bästa av klackskons upphöjda elegans och sandalens avslappnade komfort. Precis som pumps kan användas till både en dressad vardag och till festliga tillfällen kan även sandaletter användas och matchas efter tillfälle, inte minst under sommarhalvåret då du vill ha en lättare outfit och samtidigt hålla stilnivån uppe.

Sandaletten ett somrigt måsten till skogarderoben

Vad du väljer för sandaletter är förstås helt upp till dig. Här hittar du varianter för alla smaker, både vad det gäller material, klackhöjd, detaljer och annat som gör varje par sandaletter unika. Om du tillhör dem som gärna drar på dig de höga klackarna och gillar att få ett rejält lyft på festen hittar du supersnygga sandaletter med klossiga, höga klackar i sortimentet hos oss. Tillsammans med en liten platå framtill ger det höjd samtidigt som skillnaden mellan häl och främre delen av foten inte blir lika stor och du fortfarande kan gå och stå bekvämt. För en välklädd look med full komfort kan vi rekommendera ett par sandaletter med kilklack och riktigt skön sula, med breda band runt foten som ger både stöd och släpper in sol och luft. Vill du gå all sporty väljer du en modell med lättviktssula och skön innersula som passar lika bra för alla tillfällen på våren och sommaren.

Sandalett är alltid rätt

En sandalett är alltid rätt. Det är det som gör den här skomodellen till så älskad och så tidlös – det finns ett par för alla och för alla sammanhang. Så gör dig själv en tjänst och ladda skogarderoben med sandaletter som passar för en dressad jobblook, avslappnad vardag och som ger festens stil rätt elegans. Här hittar du alla våra sandaletter för dam från Din Sko och Skopunkten, det är bara att välja och vraka från vårt stora sortiment av egensdesignade modeller från PACE, Alley, SoAll, XIT, Vox, Attitude med flera. Du shoppas dina nya sandaletter online eller besöker oss i butik för personlig service. Ha det fint och hoppas att du hittar det du söker.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.