Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Remsandaler

Slip in

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Slip in för dam

Oavsett om du är ute efter en platt dam-slip-in för lata semesterdagar eller vill addera en liten klack för en mer klädd look så hittar du dina slip ins här, lika snygga till shorts, byxor och sommarkjol. Här hittar du slip in-sandaler för dam inför sommarens alla tillfällen. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gråa
Gröna
Metallfärgade
Orangea
Dam
Din Sko

62 artiklar

Linear, Nova
250 SEK
Din Sko
Linear, Nova
250 SEK
Din Sko
Xit, Nicol
480 SEK
Din Sko
Linear, Nova
200 SEK
Din Sko
Linear, Nova
200 SEK
Din Sko
Xit, Nicol
480 SEK
Din Sko
Xit, Nicol
480 SEK
Din Sko
Xit, Nicol
480 SEK
Din Sko
Attitude, Ortona
500 SEK
Din Sko
Attitude, Ortona
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Dina
450 SEK
Din Sko
Xit, Ortona
500 SEK
Din Sko
Xit, Ortona
500 SEK
Din Sko
So All, Avelino
450 SEK
Din Sko
So All, Celeste
450 SEK
Din Sko
So All, Celeste
450 SEK
Din Sko
So All, Celeste
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Celia
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Celia
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Celia
500 SEK
Din Sko
So All, Aspen
350 SEK
Din Sko
So All, Aspen
350 SEK
Din Sko
So All, Aspen
350 SEK
Din Sko
So All, Aspen
350 SEK
Din Sko

Shoppa slip ins för dam - smidigt och snyggt

Med ett par sköna slip ins får du inte bara ett par somriga skor, du får en hel känsla. Känslan av frihet, enkelhet och bekvämlighet. I vårt sortiment av slip ins för dam hittar du gott om exempel och vi är övertygade om att du kommer förstå vad vi menar när väl fått hem dina nya slip in-skor eller sandaler. Inget meckigt snörande, inga dragkedjor eller spännen som ska ordnas med – bara glid i dina favoriter och gå ut genom dörren. Och när du kommer hem är det bara att lätta av dem på skohyllan, smidigt och snabbt. Men framför allt älskar vi slip ins för att vi förknippar dem med fint väder och sköna dagar.

Slip ins sätter sommarstilen

Det ligger ju i denna skotyps natur att de passar bäst när det är varmt och torrt så att du kan låta fötterna få lite ledigt från kängor och skor som täcker hela foten. Och bara för att vi har att göra med en ovanligt avslappnad typ av sko så innebär det inte att du inte kan vara snygg i ett par slip ins. Vårt utbud av slip ins för dam sträcker sig från de enklaste badtofflorna och clogs-modellerna till sofistekerade sandaler i eleganta utföranden och med fina detaljer. Men låt oss ändå börja med slip-ins som verkligen andas ledighet och sommar utan krusiduller. Här hittar du klassiska badtofflor från Lejon i snygga färgkombos och med den klassiska loggan på ovandelen. Perfekt för dagar då du glider runt bland pooler, på stranden eller bara hänger i parken. Och med de senaste säsongernas uppgradering av badtofflan, eller pool slides som de också kallas, kan du lätt bära den även på uteserveringen eller när du flanerar på stan också.

Slip in, Slip out

En annan klassisk slip-in-modell är såklart sandalen eller tofflan med korksula och dubbla spännen ovantill. En fotriktig kultmodell som du på sommaren kan använda som cool och komfortabel sandal. Och med tanke på dess bekvämlighet och tidlösa stil köper du gärna ett par för vinterhalvåret och använder som innetoffla på jobbet eller hemma.

Och självklart vill vi slå ett slag från våra populära slip-in-sandaler från Alley som du shoppar från Skopunkten med sommarfeeling i den repklädda sulkanten och de ljusa färgerna. Kan du inte välja? Köp 3 och få den billigaste på köpet, som alltid hos Skopunkten. När du bestämt dig klickar du smidigt hem dina nya favoriter online och lutar dig tillbaka. Eller besöker DinSko eller Skopunkten för personlig service i butik. Slip in to summer!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.