Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Högklackade skor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Sneakers för dam

Uppdatera skogarderoben med säsongens damsneakers! Med ett par snygga sneakers kan du bygga i princip vilken outfit som helst, för både vardag och fest. Att sneakers är så underbart sköna gör inte saken sämre. Kolla in vårt stora utbud av sneakers för dam och klicka hem dina nya favoriter från DinSko, Skopunkten eller något av våra utvalda externa varumärken. Här hittar du alla våra damsneakers på en och samma plats. Hoppas du hittar ett par som passar just dig!

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
38.5
39
40
40.5
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Blå
Rosa
Gråa
Gröna
Lila
Gula
Röda
Orangea
Dam

323 artiklar

Linear, Leia Fur Waterproof Black
700 SEK
Din Sko
Ecco, Terracruise Gore-Tex
1500 SEK
Din Sko
Linear, Leia Treck Waterproof Black
750 SEK
Din Sko
Ecco, Xpedition Low Gore-Tex
1500 SEK
Din Sko
Ecco, Multi-Vent Gore-Tex
2000 SEK
Din Sko
Attitude, Katy Lace
500 SEK
Din Sko
Vox, Katy Low
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Xen Retro Runner
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Xen
450 SEK
Din Sko
Xit, Xen
450 SEK
Din Sko
So All, Cremona Low
500 SEK
Din Sko
So All, Cremona Low
500 SEK
Din Sko
So All, Cremona Low
500 SEK
Din Sko
So All, Cremona Low
500 SEK
Din Sko
Rieker, Anita
850 SEK
Din Sko
Lejon, Aiden Wp Tech
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Katy Low
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Katy Low
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Xen Lace
400 SEK
Din Sko
Xit, Xen Lace
400 SEK
Din Sko
Attitude, Bailey Lace
400 SEK
Din Sko
Vox, Xen Retro Runner
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Xen Knit
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Xen Knit
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa damsneakers - för alla stilar

Sneakers. Jympadojjor. Trainers. Kicks. Runners. Sportskor. Kärt barn har många namn. Och att just sneakers (som ju är den term som vunnit slaget vid det här laget) genom åren och i olika delar av världen haft så många olika benämningar säger väl det mesta om skons popularitet. Sneakers har helt enkelt gjort en imponerande moderesa från att ha lanserats som renodlad sport- och aktivitetssko till att idag fullkomligt dominera gatubilden i vilken stad och i vilket sammanhang som helst.

Den historiska resan för sneakers

Från början var det behovet av en skonsam och flexibel sko för idrottare som gjorde att skor med gummisula och följsam textilovandel började utvecklas. Tennisskor, basketskor och löparskor var tidiga exempel på sneakers som togs fram med specialegenskaper för varje sports specifika behov. Och det är flera legendarer som Stan Smith (tennis) och Michael Jordan (basket) inom just dessa sporter som populariserat och gjort sina favoritsneakers ikoniska. Och idag är runninginspirerade sneakers en av de allra största kategorierna där form och funktion tillsammans utgör den perfekta looken och komforten för en uppdaterad, sportig vardagsstil

Damsneakers kan matcha varje look

Det som gör sneakers så speciella är att de både lyckats leva kvar som identitetsmarkörer inom subkulturer som olika musikstilar och skatekretsar och samtidigt erövrat den breda publiken. Från en casual look till sportigt aktiv till dressad jobboutfit – du kommer garanterat att upptäcka sneakers som passar just din look! Höga sneakers, låga sneakers, sneakers med cupsole, sneakers i luftig mesh, mocka, skinn eller textil, sneakers med snörning, kardborreknäppning eller elastik, superlätta sneakers och stabila sneakers med vadderat skaft och rejäl sula. På senare år har sneakersäsongen också expanderat och i princip kan du bära sneakers året om. Det är bara att anpassa stil och funktioner efter årstid, så behöver du aldrig använda något annat om du inte kan få nog av sneakers. Vinter med snö och minusgrader? Höstrusk med blåst och regn? Inga problem, hos FEETFIRST hittar du modeller som är varmfodrade och vattentäta med greppsäkra sulor!

Sådär, nu är du redo att börja botanisera bland alla snygga damsneakers i vårt stora sortiment; höga sneakers, låga sneakers, canvas, slip on eller chunky sneakers. Sök på ditt favoritmärke, säsongens trendfärg eller klicka bara runt och låt dig inspireras av massor av nya sneakers från de bästa varumärkena. Du klickar smidigt hem dina nya favoriter online från FEETFIRST. Hoppas du hittar några som passar just dig!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.