Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Högklackade skor

Lågskor

Espadrillos

Loafers

Snörskor

Tygskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Snörskor för dam

Klassisk snörsko för dam med tidlös design samsas med mode och trend. Stilrena snörskor med perfekt komfort för dig som älskar en sportig vardagsstil. Lite grövre lågskor med rejäl sula i svart skinn eller skinnimitation är en annan klassiker som alltid är rätt, perfekt för vår och höst. Eleganta snörskor för dam med präglat skinn i ovandelen eller en lacksko med fin lyster till festen eller middagen. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Vita
Bruna
Beigea
Blå
Gröna
Metallfärgade
Dam

19 artiklar

Xit, Mody Lace
500 SEK
Din Sko
Vox, Deli Lacy
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Claudia Ghizzani, Titti Lace Up
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Livorno Lace
400 SEK
Din Sko
Ecco, Modray W
1600 SEK
Din Sko
Xit, Livorno Lace
400 SEK
Din Sko
Xit, Snörskor
499 SEK
Din Sko
Bold, Snörskor
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Ecco, Sartorelle 25 Tailored
1499 SEK
Din Sko
Ecco, Bella
1099 SEK
Din Sko
Ecco, Soft 2.0
999 SEK
Ecco
Ecco, Soft 2.0
999 SEK
Din Sko
Ecco, Bella
1099 SEK
Din Sko
Ecco, Soft 2.0
999 SEK
Din Sko
Ecco, Street Tray
1399 SEK
Din Sko
Ecco, Street Tray
1399 SEK
Din Sko
Attitude, Ribera Lace Up
499 SEK
Din Sko
Ecco, Soft 2.0
999 SEK
Din Sko
-50%
Xit, Snörskor
199 SEK 399 SEK
Din Sko

Shoppa snörskor till dam för alla tillfällen

Snörskor för dam kommer i många varianter, färger och material. Från vardagens sköna sneakers till snygga skinnskor och stilrena mockaskor som passar till festen eller kontoret. Och visst är det också rätt fint med ett par skosnören som passar bra ihop med skorna? De blir ibland lika mycket en accessoar som ett sätt att stänga skorna. Men med det sagt är det också perfekt med snörskor när du vill kunna anpassa passformen och hur skon omsluten din fot efter just dina behov. Vill du känna dig ledig och avslappnad? Snöra dina skor lite lösare och knyt dem utan att dra åt för hårt. Vill du strama upp looken och känna att skon smiter åt om foten ordentligt? Börja från nedersta öljettparet och arbeta dig uppåt för att tajta till snörningen och dra åt ordentligt när du knyter den avslutande rosetten. Och för de där riktigt skönt ingångna skorna som du liksom blivit ett med är det ju lätt hänt att bara låta skon åka på och av utan att ens snöra den varje gång…

Brett utbud av snörskor

I vårt utbud hittar du snörskor för alla tillfällen och årstider. Från våra egna varumärken, designade i Studio Sweden i Varberg, hittar du snygga snörskor från DinSko, Attitude, XIT och PACE för att nämna ett urval. Vi erbjuder även ett handplockat urval modeller från externa varumärken, bland annat Rieker och Duffy.

Vilka snörskor väljer du idag?

Upptäck hela sortimentet och välj och vraka bland massor av snygga snörskor i olika siluetter, material och stilar. Avslappnat eller dressat? Du kan aldrig ha för många snörskor och det finns ett par för varje situation! Shoppa dina nya snörskor för dam online eller besök DinSko eller Skopunkten i någon våra många butiker och få personlig service. Hoppas du hittar vad du söker och blir nöjd med dina nya snörskor!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.