Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Högklackade skor

Lågskor

Espadrillos

Loafers

Snörskor

Tygskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Tygskor för dam

Här hittar du tygskor för dam oavsett om du är ute efter vardagsfavoriter eller festfina tygskor med det lilla extra. Skor med skön passform, flexibel sula och stilren design som gör din dag lite snyggare och ger bra komfort på kontoret, shoppingrundan och mellan vardagens alla sysslor. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Bruna
Beigea
Blå
Rosa
Gråa
Gröna
Gula
Orangea
Dam

37 artiklar

Linear, Enna
199 SEK
Din Sko
Xit, Comiso Lace
250 SEK
Din Sko
Organic Cotton
Linear, B.C Fredrika3 Lace
299 SEK
Din Sko
Organic Cotton
Linear, B.C Fredrika3 Lace
299 SEK
Din Sko
Xit, Comiso Lace
250 SEK
Din Sko
Xit, Comiso Lace
250 SEK
Din Sko
Xit, Comiso Lace
250 SEK
Din Sko
Linear, Enna
199 SEK
Din Sko
Xit, Comiso Lace
250 SEK
Din Sko
Alley, Tygskor
200 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Tygskor
100 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Tygskor
199 SEK
Din Sko
Alley, Ballerinaskor
99 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Indie Elastic
100 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Tygskor
99 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Tygskor
199 SEK
Din Sko
Linear, Tygskor
199 SEK
Din Sko
Alley, Tygskor
100 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Tygskor
100 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Tygskor
200 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Tygskor
200 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Tygskor
199 SEK
Din Sko
-43%
Linear, Sally F3 Lace
199 SEK 350 SEK
Din Sko
-50%
Alley, Sia Basic
99 SEK 200 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa tygskor för dam - festfin eller vardagsfavorit?

Genom våra egna varumärken från DinSko och Skopunkten, som vi designar och utvecklar i vår egen skostudio i Varberg, kan vi erbjuda ett stort och uppdaterat urval tygskor för varje tillfälle. Från DinSko-sortimentet kan du välja mellan cleana modeller från XIT i avskalad design och snygga färger, stilrena favoriter från Attitude med sköna sulor och säsongens tygskor från LINEAR med snörning såväl som smarta slip-in-modeller. Under Skopunktens paraply hittar du våra storsäljare med smidig resår i sidan som du enkelt drar på dig, finns i massor av härliga färger och mönster. Föredrar du en lite stabilare modell med snörning hittar du även dem under vårt populära varumärke Alley, en tygskor med flexibel sula som passar perfekt under den varmare delen av året.

Avslappnade och dressade tygskor för dam

Och när du vill vara avslappnad och bekväm och ändå tillräckligt dressad för sommarfesten eller after worken hittar du alternativ bland våra tygskor även för dessa ändamål. En enfärgad snörskor med snygga sömmar i vitt eller svart är aldrig fel och kan matchas med såväl ett par snygga jeans eller kostymbyxor som en somrig kjol. Självklart funkar även ett par stilrena tygskor om du matchar dem med en snygg outfit och rätt attityd. Förutom att våra tygskor alltid är bekväma och snyggt designade passar de till det mesta i din garderob och kan därför varieras i det oändliga beroende på din smak och när de ska användas.

Shoppa tygskor för dam online eller i butik

Oavsett vad som står på schemat finns det alltid ett par tygskor som passar, så passa på att klicka hem dina nya tygskor för dam redan nu och var redo för alla tillfällen. Du hittar hela vårt uppdaterade sortiment här på sidan och shoppar enkelt dina nya tygskor online. Vill du ha personlig service och föredrar att prova skorna innan du slår till? Inga problem! Besök någon av våra många DinSko- och Skopunkten-butiker och ta hjälp av vår kunniga och hjälpsamma personal. Tack för att du väljer FEETFIRST!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.