Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Vinterboots

Vinterkängor

Vinterstövlar

Vinterboots för dam

I vårt sortiment av vinterboots för dam hoppas vi att du ska hitta det du behöver för en snyggare, skönare och härligare vinter. Här finns varmfodrade modeller för alla smaker som går att matcha med det mesta i garderoben. Vad sägs om klassiska vinterboots för dam med snygga sömmar och flexibel sula, eller vinterboots med taggigt mönster för säkrare grepp på våta och snöiga underlag? Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Beigea
Bruna
Gråa
Dam

10 artiklar

Skinn
Alley, Ulla
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Doxta
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Doxta Soft Buckle
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Amsterdam Chelsea Black
600 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Arya Zip
600 SEK
Din Sko
Alley, Foti Elastic
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Bold, Curling
600 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-27%
Lejon, Cardi
399 SEK 550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-33%
Alley, Doxta
299 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa damvinterboots för alla kalla dagar

Vinter behöver inte betyda tråkiga skor med bara en massa praktiska hänsyn och funktioner på bekostnad av stilen. Tvärtom finns det nuförtiden en rik flora av vinterboots för dam som gör att de kalla månaderna kan vara minst lika ”välklädda” som sommarhalvåret, då det av tradition finns mer mode att välja bland. Vinterboots kan både vara relativt lätta och enkla modeller som bara uppgraderats med varmfoder för att klara en vinter i stan där du inte tillbringar så mycket tid utomhus. Om du till exempel arbetar inomhus och tar dig till jobbet kollektivt eller i egen bil behöver du sällan de allra mest avancerade vinterskorna för att klara dig. Ett par ankelhöga boots med varmfoder och en lite grövre sula för bättre grepp räcker långt. I vårt utbud från våra egna varumärken SoAll och LINEAR hittar du exempelvis riktigt snygga chelseaboots med gosigt foder som är lika snygga som sköna när det börjar bli kallt. Här hittar du också klassiska mockaboots med snygga sömmar och flexibel sula med taggigt mönster för säkrare grepp på våta och snöiga underlag. Ett annat av våra egna märken, Alley, erbjuder gott om vinterboots med coola detaljer till vardagssmarta priser. Hos FEETFIRST hittar du varmfodrade modeller för alla smaker som går att matcha med det mesta i garderoben.

Lyckade vinterdagar med damvinterboots

Om du ska ut i den friska vinterluften för lite längre strapatser (eller för den delen tillbringa en förmiddag i pulkabacken med barnen) är det däremot läge att kliva upp en nivå från de allra mest trottoaranpassade vinterbootsen. Grövre sula, lite tjockare foder och högre skaft kan vara några av kvaliteterna som utgör skillnaden mellan en lyckad vinterdag och en stelfrusen pina. Under vissa förhållanden måste trots allt bekvämligheten och de praktiska sidorna av skor komma först. Och som vi alla vet kan vinterhalvåret bjuda på allt möjligt på våra breddgrader. Gnistrande kyla och en blek vintersol, vinande snöstormar med pulsande i decimeterhög snö, nollgradigt med snöblandat regn och slask eller allt på samma dag, typ. Därför kan det vara klokt att investera i åtminstone ett par olika vinterskor så att du kan välja rätt modell för rådande väderlek. Vid mildväder är en vattentät stövel eller känga ett måste om det är smältvatten på trottoarerna och kanske till och med regnar. Vid tvåsiffriga minusgrader är det istället varmfodret som måste hålla måttet och hjälpa till att hålla fötter och tår varma.

Vinterboots för dam - hitta rätt egenskaper för dina behov

Det är ju dumt att klaga över väder man inte kan rå på – bättre då att rusta sig för det oundvikliga! Klicka runt och läs på litegrann om våra vinterboots så att du hittar rätt material och egenskaper för dina behov. När du bestämt dig klickar du smidigt hem dina skor online och väntar på paketet med dina nya vinterskor. Föredrar du personliga tips och råd är du välkommen att besöka någon av våra DinSko- och Skopunkten-butiker så hjälper vi dig där. Ha en fin vinter!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.