Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Vinterboots

Vinterkängor

Vinterstövlar

Vinterkängor för dam

I vårt sortiment av vinterkängor för dam har vi samlat ett brett spann av skor som kommer att hjälpa dig och dina fötter genom en lång vinter. Här hittar du damvinterkängor  som gör utelivet behagligare under de kalla månaderna. Oavsett om du föredrar att tillbringa vintermånaderna i soffan under en pläd och ger dig ut bara i nödfall, eller älskar utelivet och tar varje chans att aktivera dig – här finns vinterkängor för alla. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Beigea
Bruna
Metallfärgade
Gula
Dam

14 artiklar

Alley, Doxta
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Rho Zipp Waterproof Black
750 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Varese
800 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Rho Zipp Waterproof Silver
750 SEK
Din Sko
-11%
Comfort
So All, Arya
600 SEK 680 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Leia Treck Waterproof Black
750 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Valenza Lace Up
600 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Valenza Lace Up
600 SEK
Din Sko
Alley, Foti Lace Up
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Bold, Curling
600 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-33%
Vox, Ruff High Tx
299 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa damvinterkängor för alla härligt kalla dagar

Börja med att fråga dig vilka behov du har (och de flesta av oss befinner sig ju ändå i det breda skiktet emellan ovan nämnda exempel). Om vi börjar med vardagsbehoven så styrs de ju mycket av vilken typ av sysselsättning vi har. Om du jobbar inomhus, arbetar hemifrån eller pluggar på universitetet eller liknande är det kanske inte nödvändigt att dina vinterkängor håller för 25 minusgrader och klarar en smärre polarexpedition. Här gäller det istället att ta höjd för mer normala vinteromständigheter under kortare utomhusperioder. Men när vädret är riktigt kallt eller för den delen slaskigt räcker det å andra sidan med en kort stund eller ett felsteg för att dina vinterskor ska tvingas bekänna färg. En låg sneakers som kliver i en slaskig snödriva är ingen bra start på dagen, oavsett vad du pysslar med. Så ett visst mått av skydd är smart när du väljer dina vinterkängor.

Våra tips på vinterkängor för dam

Låt oss plocka ut några av alla favoriter i den här hyllan. Vi hittar klassiska modeller i slitstarkt skinn där snygga detaljer och varmfodrad komfort samsas. Här hittar du både evigt unga storsäljare och uppdaterade looks inför varje vinter. Från ECCO kan du alltid lita på att du får kvalitet och prisvärda vinterskor, oavsett om du satsar på en klassisk varmfodrad känga eller någon av säsongens nyheter med trendig edge. Från våra egna varumärken, såsom LINEAR, Vox, Attitude och Alley hittar du alltid en stor variation av vinterkängor för dam som är både coola och värmande, stilrena och bekväma, allt efter situation och smak.

Välj bland fodrade vinterkängor

Välj alltid fodrade vinterskor är vårt tips. Att satsa på åtminstone ett par varmfodrade vinterskor är en stark rekommendation även för den mest inbitna stugsittare, eftersom man aldrig vet vilka situationer som kan uppstå. Det räcker med att du blir stående med bilen i en hal backe eller måste ge dig iväg på en oväntad utflykt i fel väder för att du ska inse det här. Fötterna och tårna blir snabbt kalla och när du väl börjat frysa sprider sig kylan snabbt i kroppen. Inte mysigt. Som tur är har vi på FEETFIRST laddat upp inför säsongen med vinterkängor som är både snygga och gör jobbet! Hur tjockt och värmande fodret behöver vara avgörs av hur du kommer att använda dem, som sagt. Vi hoppas du hittar nya favoriter från FEETFIRST. Du kan shoppa online i några korta steg och få dem levererade på det sätt du vill. Smidigt och tryggt. Vi ses därute!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.