Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Dam
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Vinterboots

Vinterkängor

Vinterstövlar

Vinterskor för dam

Hos oss hittar du massor av snygga och sköna vinterskor för dam att välja bland som lyfter din stil samtidigt som de gör jobbet att hålla dig varm och torr om fötterna. Oavsett vem du är, var du bor och vad du vill ha ut av dina dam-vinterskor kan vi nästan lova att det finns något som passar just dig i vårt stora sortiment. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Vita
Beigea
Bruna
Gråa
Metallfärgade
Gula
Dam

27 artiklar

Skinn
Alley, Ulla
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Doxta
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Doxta
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Doxta Soft Buckle
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Varese High Waterproof White
850 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Rho Zipp Waterproof Black
750 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Varese
800 SEK
Din Sko
Linear, Amsterdam Chelsea Black
600 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Rho Zipp Waterproof Silver
750 SEK
Din Sko
-11%
Comfort
So All, Arya
600 SEK 680 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Arya Zip
600 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Leia Treck Waterproof Black
750 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Valenza Lace Up
600 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Valenza Lace Up
600 SEK
Din Sko
Alley, Foti Elastic
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Foti Lace Up
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Bold, Curling
600 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-27%
Lejon, Cardi
399 SEK 550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-16%
Vox, Ruff Oak
499 SEK 600 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-16%
Alley, Katinka Hi Lace Up
499 SEK 600 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-33%
Vox, Ruff High Tx
299 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-33%
Alley, Doxta
299 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa vinterskor för dam för årets kalla dagar

Möt kylan med värmande snygga vinterskor för dam från oss på FEETFIRST. När vintern kopplar greppet behöver du varken frysa eller bli blöt om fötterna. Här hittar du allt från rejäla varmfodrade kängor med grov och greppsäker sula till stilrena boots med ullfoder och supersköna, ombonade funktionsstövlar för den urbana hikinglooken.

Hitta rätt dam-vinterskor

Bra vinterskor är en förutsättning för att känna sig bekväm och hålla humöret uppe när temperaturen sjunker och snön eller slasket täcker gator och torg. Men vad som är bra vinterskor är självklart också väldigt individuellt och beror på vem du är och hur din vardag ser ut. Om du är en innemysare som helst spenderar vinterhalvåret i soffan med en filt över knäna och en kopp te i handen kanske du nöjer dig med ett par enklare vinterskor. Ett par lättfodrade boots eller kängor med lite lägre skaft räcker långt om du mest rör dig mellan hemmet och bilen, jobbet och gymmet eller bor i södra delarna av landet som sällan upplever riktiga vargavintrar. Även om vi av erfarenhet vet att vintern kan bita sig fast rejält även här, så ett par lite mer rejäla vinterskor är aldrig fel att ha på lut i vintergarderoben. Och alla som har barn vet att en timme i pulkabacken eller på utflykt i skogen kan få vem som helst att hoppa omkring och göra åkarbrasor med stelfrusna tår…

Varma vinterskor som passar kvinnor i hela landet

Du som bor längre norrut och du som älskar att vara ute året runt har all anledning att lägga lite extra tid på att hitta rätt vinterskor. När en decimeter nysnö ska forceras i tio minusgrader räcker det med sopa av bilen och skrapa rutorna för att fötterna ska hinna frysa till och den smältande snön läcka in i väg till jobbet – om du har valt fel skor. Tänk hellre komfort och funktion för riktigt utmanande vinterdagar och ha ett par inneskor på jobbet som du kan byta till när du kommer fram. Men självklart är detta ännu viktigare för dig som aktivt söker dig till utomhusaktiviteter även i snö och kyla. För dig som är ute mycket i jobbet eller älskar att ge dig ut i skog och mark på helgerna är ett par riktigt bra vinterskor ett måste. Fokusera på ett par kängor eller boots som sluter tätt kring skaftet, gärna med snörning för optimal passform, och självklart bör du välja en varmfodrad modell för att hålla fötterna varma och sköna. Vattentäta vinterskor är smart att satsa på om temperaturen pendlar kring nollstrecket eller om det blir mildväder så att du garanterat håller vätan ute. Här hittar du alla våra vinterskor för dam, i alla prisklasser och för alla tillfällen. Oavsett om du är ute efter klassiska curlingkängor, varmfodrade kängor, vattentäta stövlar eller slitstarka snörkängor – låt inte vintern vinna matchen om din komfort och din stil. Vi hoppas att dina nya vinterskor kommer göra den kalla säsongen skönare, snyggare och varmare!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.