Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Högklackade skor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Skotillbehör

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Skor

Vi älskar skor. Och oavsett om du också är en riktig skofantast eller bara köper nya skor när du verkligen måste så tror vi du kan få dina behov tillgodosedda hos oss på FEETFIRST. Från våra egna skokedjor DinSko och Skopunkten uppdaterar vi varje säsong sortimentet med hundratals nya skor som bara väntar på att få följa med dig till jobbet, skolan, utflykten och city-weekenden. Med märken som Attitude, Linear, PACE, Zoey, Iguassu, Alley, Depeche, SoAll och många kan vi erbjuda nya skor till dam, barn och herr för alla tillfällen. Välkommen in i vår värld av skor!

Följande filter gav ingen träff:
dinsko-overby-kopcenter-siba-huset

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
40.5
41
42
43
44
45
46
47
One-Size
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Rosa
Blå
Gråa
Gröna
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda
Orangea

2049 artiklar

Alley, Doxta Lu Zip
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Doxta Soft Buckle
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Doxta Soft Buckle
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Iguassu, Faso
750 SEK
Din Sko
Lejon, Balboa Forest
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa Forest
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Blunder Zip
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Love
200 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Mud Boot
250 SEK
Stl. 20-39Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Mud Boot
250 SEK
Stl. 20-35Skopunkten - 3 för 2
So All, Torre Elastic
600 SEK
Din Sko
Alley, Kay Mid
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Varese High Waterproof Black
850 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Varese High Waterproof White
850 SEK
Din Sko
Alley, Kay Classic
600 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Kay Elastic
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Kay Elastic
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Adelfia High
750 SEK
Din Sko
Attitude, Adelfia Stretch
650 SEK
Din Sko
Lejon, Aspen
200 SEK
Skopunkten - 3 för 2
So All, Torbole Penny
500 SEK
Din Sko
Vattentät
Leaf, Leaf Kaitsor Waterproof
799 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Alley, Eva Fur
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Betina Fur Slip In
250 SEK
Din Sko

Shoppa skor -damskor, herrskor och barnskor för alla

När du vill köpa skor online är FEETFIRST ett smart ställe att leta på. Här hittar du ett stort sortiment skor från våra välkända butikskoncept som alla har lång erfarenhet och brinner för skor i alla former. Välj bland massor av skor från DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten och ECCO – hitta ditt favoritkoncept eller blanda efter behov och typ av sko.

FEETFIRST= Våra skokedjor DinSko, Skopunkten, Nilson Shoes samt Ecco Stores samlade på en plats

När det är dags att fylla skogarderoben för hela familjen eller när barnen behöver nya skor till skola, lek och fritidsaktiviteter kan vi rekommendera Skopunkten och deras breda utbud av skor för alla väder och tillfällen. Här har du också chansen att klicka hem säsongens skor till superbra priser eftersom Skopunkten alltid erbjuder ”3 för 2, billigaste paret på köpet” och ”Köp 2, billigaste paret halva priset”.

För dig som älskar att hänga med och vill uppdatera din look ofta är DinSko alltid en bra deal. Här hittar du säsongens mode till bra priser och med bra kvalitet. Prisvärda skor, fräscha nyheter och alltid ett uppdaterat sortiment av skor, från slitstarka och bekväma barnskor från egna och välkända märken till säsongens måsten för både fest och vardag till dam och herr.

Skor för din smak och personlighet

Du som gillar kvalitet och går igång på rätt märken hittar alltid nya skor att shoppa hos Nilson Shoes. Här samsas tidlösa modeller som alltid håller stilen med uppdaterat mode som är helt rätt just nu. Helt rätt utbud för dig som håller med om att skor är mer än bara ett par fodral över fötterna, de sätter stilen för hela din outfit och är det perfekta sättet att uttrycka din smak och personlighet.

Och för dig som uppskattar skandinavisk design och komfort i världsklass är ECCO alltid värt ett besök. Kvalitet, material och funktioner håller alltid hög nivå och ECCO erövrar ständigt nya generationer skoälskare med sitt fingertoppskänsligt uppdaterade sortiment. Från stilrena lågskor till festen eller middagen via moderna sneakers till kängor och vandringsskor av absolut högsta klass. Och med ett suveränt barnsortiment är det lika bra att skämma bort fötterna redan från start.

FEETFIRST här hittar du damskor, barnskor och herrskor online

Som du säkert förstår är chansen stor att inte bara du, utan hela familjen kan hitta rätt skor hos oss på FEETFIRST. Med lång erfarenhet och en aldrig sinande passion för skor försöker vi alltid erbjuda det bästa av det mesta, från de första stegens lära-gå-skor till dressade finskor och allt däremellan. För livets alla skeden och för varje tillfälle. Vi tror och hoppas att du ska bli nöjd med ditt köp och rekommenderar dig att i lugn och ro hitta just dina favoriter. Vill du beställa dina skor online på feetfirst.se gör du det smidigt genom att samla det du vill ha från våra olika koncept och betala i samma kassa. Vill du hellre prova skorna i butik först så finner du ofta våra skobutiker (DinSko, Skopunkten, Nilson Shoes och Ecco-stores) nära dig. FEETFIRST – Välj dina skofavoriter i butik och online.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.