Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Högklackade skor

Kilklackar

Platåsulor

Pumps

Remsandaletter

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Skotillbehör

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Högklackade skor

Det är alltid rätt läge att investera i ett par eleganta högklackade skor i form av snygga pumps eller andra läckra klackskor. Klackhöjd, spetsig, kil- eller klossig klack, spetsig, rundad eller peeptoe, material, stängd eller öppen häl…ja, valmöjligheterna är nästan lika många som tillfällena då du kan ha användning för ett par snygga skor med hög klack. Feetfirst – skor från DinSko och Skopunkten.

Följande filter gav ingen träff:
ecco-nilsonshoes-drottninggatan-37-stockholm

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
40.5
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Rosa
Blå
Gråa
Gröna
Gula
Metallfärgade
Röda
Orangea

246 artiklar

Ecco, Shape 75 Pointy Sleek 2.0
1399 SEK
Din Sko
Attitude, Sandaletter
499 SEK
Din Sko
Duffy, Sabine Ancle Strap
499 SEK
Nilson Shoes
Ecco, Sculptured
999 SEK
Din Sko
Ecco, Shape Squared 35
1299 SEK
Din Sko
Xit, Sandaletter
449 SEK
Din Sko
Ecco, Shape 35 Block
1299 SEK
Din Sko
So All, Pumps
399 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Kalla
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Pumps
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Pumps
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
So All, Pumps
399 SEK
Din Sko
Xit, Pumps
399 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Pumps
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Pumps
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Pumps
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Pace, Padua Cut Out
600 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Star Anklewrap
599 SEK
Din Sko
Xit, Corato 3 Thin Straps
450 SEK
Din Sko
Xit, Corato 3 Thin Straps
450 SEK
Din Sko
Xit, Padua 2 Cross
500 SEK
Din Sko
Xit, Padua 2 Curve
500 SEK
Din Sko
Alley, Ebba1 Thin
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Ebba1 Thin
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa högklackade skor som lyfter din stil

För kontoret eller middagen lyfter ett par snygga pumps alltid din outfit. Ett par cleana mockapumps i svart eller stilrena skinnpumps kan aldrig bli fel i det här läget. Här finns det snygga modeller från några av våra favoritmärken, exempelvis XIT, Attitude och PACE. Avskalade pumps med bekväma klossiga klackar och skön passform, perfekt när du ska gå i dem en hel dag eller lång kväll.

Står det fest på kvällens schema? Eller kanske en bättre sittning med mer uppstyrd klädkod? Även här finns svaret i vårt pumpssortiment – ett par skinnpumps med läcker prägling av ormskinn eller krokomönster är en perfekt detalj som lyfter från vardagen och sätter festkänslan. För den mer sobra tillställningen är det kanske läge för en mer nedtonad modell i fint, mjukt skinn med vacker lyster och möjligen en diskret detalj i metall eller en snygg söm som bryter av.

Högklackade skor för alla smaker

Om vi går över på klackskor mer generellt finns det även här något för alla tillfällen. Ett par stilrena slingbacks med skön fotbädd är lika elegant som bekväm att gå i och är lika snygg till kjolen eller klänningen som till ett par korta byxor. Till våren och sommaren är det alltid helt rätt med ett par kilsandaletter så att tårna får kika fram och foten får luftas. Repklädd klack är en återkommande favorit som du kan bära både till kontoret och på semestern med sin avslappnade men ändå välklädda look.

Shoppa högklackat från vårt breda sortiment

Upptäck hela vårt stora sortiment av aktuella egendesignade modeller från PACE, Alley, SoAll, XIT, Vox, Attitude med flera. Se till att vara redo för jobbet, kalaset, middagen eller första mötet med svärföräldrarna…välj ett par högklackade skor som känns rätt för just dig och kör hårt. Du shoppar smidigt online här på FEETFIRST eller besöker någon av våra många butiker så hjälper vi dig där.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.