Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Gummistövlar

Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga skor. När det regnar och är ruskigt finns det ett givet val som aldrig sviker. Just det, gummistövlar! Säg hej till en ny generation gummistövlar i nya färger, högre komfort och med varierande skaftlängd och sulor för alla ändamål och smaker. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Rosa
Blå
Gröna
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda

58 artiklar

Vattentät
Dinsko, Ruby
300 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Lejon-Tex, Love Warm
250 SEK
Stl. 22-35Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon-Tex, Love Warm
250 SEK
Stl. 22-35Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Dinsko, Allväderstövel
249 SEK
Stl. 30-39Din Sko
Vattentät
Dinsko, Allväderstövel
249 SEK
Stl. 20-29Din Sko
Vattentät
Dinsko, Allväderstövel
249 SEK
Stl. 20-31Din Sko
Vattentät
Lejon, Love
200 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Mud Boot
250 SEK
Stl. 20-39Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Mud Boot
250 SEK
Stl. 20-35Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Dinsko, Gerd Warm
300 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Lejon, Aurora High Shafted Boot
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Aurora Mid
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Ruby Chelsea
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Ruby Chelsea
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Dinsko, Glen Warm
250 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Vattentät
Dinsko, Glen Warm
250 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Vattentät
Linear, Glen Warm
300 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Vattentät
Dinsko, Glen
200 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Vattentät
Dinsko, Glen
200 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Vattentät
Linear, Linear Glen
199 SEK
Stl. 20-30Din Sko
Vattentät
Linear, Linear Glen
199 SEK
Stl. 20-30Din Sko
Frozen, Frozen Rubber Boot
250 SEK
Stl. 25-30Skopunkten - 3 för 2
Spiderman, Spider Rubber Boot
250 SEK
Stl. 25-30Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Dinsko, Gerd
299 SEK
Stl. 31-38Din Sko

Shoppa gummistövlar för regniga dagar

Hos oss på FEETFIRST hittar du uppdaterade gummistövlar för dam och barn. Låt oss börja med att kika runt i damsortimentet. Här finns alla möjligheter att shoppa gummistövlar som håller stilen både på trottoaren i stan och i trädgårdslandet. I vårt utbud av gummistövlar för dam lyfter vi gärna fram våra uppdaterade modeller från LINEAR och Lejon, lika praktiska som stiliga med snygga detaljer som snörning eller metallspänne eller klassiska stilrena varianter med avskalad charm. Var inte rädd att matcha dina gummistövlar med en kjol eller dina favoritjeans och en cool jacka – bara för att det är blött på marken behöver det inte betyda att det fortfarande regnar. Och om det gör det är det aldrig fel att komplettera dina snygga gummistövlar med ett matchande paraply.

Torra fötter leker bäst

Barn och gummistövlar är ju ett radarpar sedan länge. Det finns inget som slår gummistövlar när det verkligen gäller, det spelar ingen roll om himlen öppnar sig och det uppstår små bäckar längs gatan. Med ett par högskaftade gummistövlar och lämpliga byxor kan barnen hoppa i vattenpölar och fortsätta leka utan att vare sig de eller vi föräldrar behöver dra i bromsen. Det verkar ju vara ett orubbligt faktum att barn (både små och lite större) dras till vattenpölar, lera och geggamoja som flugor dras till en sockerbit. Och varför inte – låt barnen göra sin grej med rätt kläder och vattentäta skor! Vi erbjuder alla sorters gummistövlar för barn, varmfodrade, mönstrade, med eller utan snörning, svarta, rosa och gula, med höga skaft och lite lägre…det finns kort sagt minst ett par gummistövlar för alla smaker och årstider. Kolla in säsongens modeller och se till att barnen är förberedda inför nästa regnstänkta lekpass!

Köp dina nya gummistövlar online eller i butik

Det finns alltså inte längre någon anledning att skvalpa omkring med blöta strumpor i skor som inte håller för regn och väta. Med ett par välvalda gummistövlar kan du tvärtom addera en nivå till din look! Välj dina favoriter och klicka hem dem online eller besök någon av våra butiker och testa på plats. Keep singing in the rain!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.