Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Högklackade skor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Skotillbehör

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Gummistövlar

Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga skor. När det regnar och är ruskigt finns det ett givet val som aldrig sviker. Just det, gummistövlar! Och för dig som inte vill överge en snygg look bara för att vädret inte är på humör har vi goda nyheter: det är nya tider när det kommer till snygga gummistövlar. Glöm de där sladdriga, tråkiga och stiffa skodonen som du brukade förknippa med regniga dagar. Säg istället hej till en ny generation gummistövlar i nya färger, högre komfort och med varierande skaftlängd och sulor för alla ändamål och smaker. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Blå
Rosa
Gråa
Gröna
Lila
Gula
Metallfärgade
Röda

51 artiklar

Lejon-Tex, Love Warm
250 SEK
Stl. 22-35Skopunkten - 3 för 2
Lejon-Tex, Love Warm
250 SEK
Stl. 22-35Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Glen Warm Animals Sb Blue
250 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Dinsko, Glen Warm Animals Sg
250 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Dinsko, Glen Warm Bb Camo Green
300 SEK
Stl. Din Sko
Lejon, Mud Boot
250 SEK
Stl. 20-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Mud Boot
250 SEK
Stl. 20-35Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Glen Insects Sb Blue
200 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Dinsko, Glenna
200 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Linear, Glenna
199 SEK
Stl. 20-30Din Sko
Linear, Glen
199 SEK
Stl. 20-30Din Sko
Frozen, Frozen Rubber
250 SEK
Stl. 25-30Skopunkten - 3 för 2
Spiderman, Spiderman Rubber
250 SEK
Stl. 25-30Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Allväderstövel Marin
249 SEK
Stl. 30-39Din Sko
Dinsko, Allväderstövel Marin
249 SEK
Stl. 20-29Din Sko
Dinsko, Allväderstövel Mörklila
249 SEK
Stl. 20-31Din Sko
Kavat, Varmfodrade Gummistövlar
349 SEK
Stl. 22-27Din Sko
Tretorn, Varmfodrade Gummistövlar
429 SEK
Stl. 28-35Din Sko
Tretorn, Varmfodrade Gummistövlar
499 SEK
Stl. 28-35Din Sko
Lejon, Gummistövlar
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Gummistövlar
150 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Tretorn, Gummistövlar
379 SEK
Stl. 24-30Din Sko
Tretorn, Gummistövlar
379 SEK
Stl. 24-30Din Sko
Tretorn, Gummistövlar
599 SEK
Stl. 25-30Din Sko

Shoppa gummistövlar för regniga dagar

Hos oss på FEETFIRST hittar du uppdaterade gummistövlar för dam och barn från såväl våra egna varumärken, designade i vår studio i Varberg, som från klassiska svenska kvalitetsmärken i genren, som Tretorn och Kavat. Låt oss börja med att kika runt i damsortimentet. Här finns alla möjligheter att shoppa gummistövlar som håller stilen både på trottoaren i stan och i trädgårdslandet. Från redan nämnda Tretorn har det kommit ett gäng supersnygga gummistövlar i chelsea-stil, något kortare i skaftet och elastik i sidorna som gör dem lika coola som bekväma. Lägg till en robust mönstrad sula och hällor med logotyp både fram och bak i skaftet och du har en modern gummistövel med allt man kan önska! I vårt eget utbud av gummistövlar för dam lyfter vi gärna fram våra uppdaterade modeller från LINEAR och Lejon, lika praktiska som stiliga med snygga detaljer som snörning eller metallspänne eller klassiska stilrena varianter med avskalad charm. Var inte rädd att matcha dina gummistövlar med en kjol eller dina favoritjeans och en cool jacka – bara för att det är blött på marken behöver det inte betyda att det fortfarande regnar. Och om det gör det är det aldrig fel att komplettera dina snygga gummistövlar med ett matchande paraply.

Torra fötter leker bäst

Barn och gummistövlar är ju ett radarpar sedan länge. Det finns inget som slår gummistövlar när det verkligen gäller, det spelar ingen roll om himlen öppnar sig och det uppstår små bäckar längs gatan. Med ett par högskaftade gummistövlar och lämpliga byxor kan barnen hoppa i vattenpölar och fortsätta leka utan att vare sig de eller vi föräldrar behöver dra i bromsen. Det verkar ju vara ett orubbligt faktum att barn (både små och lite större) dras till vattenpölar, lera och geggamoja som flugor dras till en sockerbit. Och varför inte – låt barnen göra sin grej med rätt kläder och vattentäta skor! Vi erbjuder alla sorters gummistövlar för barn, varmfodrade, mönstrade, med eller utan snörning, svarta, rosa och gula, med höga skaft och lite lägre…det finns kort sagt minst ett par gummistövlar för alla smaker och årstider. Kolla in säsongens modeller från Lejon, DinSko, Kavat, Tretorn med flera och se till att barnen är förberedda inför nästa regnstänkta lekpass!

Köp dina nya gummistövlar online eller i butik

Det finns alltså inte längre någon anledning att skvalpa omkring med blöta strumpor i skor som inte håller för regn och väta. Med ett par välvalda gummistövlar kan du tvärtom addera en nivå till din look! Välj dina favoriter och klicka hem dem online eller besök någon av våra butiker och testa på plats. Keep singing in the rain!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.