Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Boots

Kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Boots för herr

I vår kategori boots för herr hittar du supersnygga modeller i flera prisklasser och modeller. Välj bland klassiska chelseaboots och varmfodrade vinterboots och mellan skinn, mocka och konstskinn. Eftersom herrboots i princip alltid är rätt går de att matcha till det mesta i din garderob, beroende på tillfälle och humör. Ett säkert köp! Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Bruna
Blå
Herr

40 artiklar

Köp 2 få 20%
Iguassu, Blunder
700 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Rieker, Dorf
850 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Iguassu, Paul Zip
680 SEK
Din Sko
Stepside, Blunder
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Nicola
950 SEK
Din Sko
Stepside, Blunder Dubble Zip
580 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Iguassu, Moroni Plain
750 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Kap Chelsea Black
700 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Kap Chelsea Blue
700 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Iguassu, Kongo
750 SEK
Din Sko
Stepside, Blunder Chelsea
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Grey Chelsea
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Grey Chelsea
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Loftus Chelsea
1100 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Loftus Chelsea
1100 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Helston Chelsea
1100 SEK
Din Sko
Stepside, Payton
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Payton
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Iguassu, Boots
549 SEK
Din Sko
-27%
Stepside, Blunder Chelsea
399 SEK 550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-27%
Stepside, Phoenix Zip
399 SEK 550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-20%
Stepside, Byron Chelsea
399 SEK 500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-40%
Stepside, Boots
299 SEK 500 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa herrboots för alla tillfällen

Hitta dina nya herrboots bland vårt stora utbud från DinSko, Skopunkten och ECCO Stores. Här shoppar du boots online till både höst, vinter och vår och för såväl vardag som mer dressade tillfällen. Ett par snyggt uppvikta jeans som exponerar dina favoritboots är ett effektivt sätt att lyfta stilen och visa upp skorna. Eller låt byxbenen vila tungt på ett par rejäla varmfodrade herrboots för en stabil look som håller kylan borta.

Tidlösa boots och pigga nyheter

Oavsett om du är en man som hyllar tidlösa stilideal och gärna återvänder till klassiska skor och plagg eller om du gärna nosar upp säsongens trender och nyheter hoppas vi du ska upptäcka dina nya favoritboots hos oss på FEETFIRST. Du som föredrar det klassiska hittar förstås alltid ett stort antal cleana chelseaboots i skinn, mocka eller nubuck i dressade modeller som aldrig känns daterade. För dig som gillar att testa nytt finns det gott om boots med snygga detaljer som sticker ut och boots i uppdaterade färger som känns extra fräscha just den här säsongen. Det vi gillar allra bäst med herrboots är att de så smidigt överbryggar en avslappnad stil med ett mer dressat uttryck. Med ett par välvalda boots kan du liksom inte gå fel, oavsett sammanhang. Exempelvis hittar du snygga chelseboots från märken som Marstrand, Rieker och ECCO i stilrena modeller och ovandel i skinn med fin lyster som slits snyggt om du tar hand om dem med lite kärlek. Matcha med jeans, chinos eller kostymbyxa och du är redo för vilka stilutmaningar som helst, från en dag på kontoret till en AW eller middag med svärföräldrarna.

Coola boots för alla män

Från våra egna märken hittar du prisvärda herrboots i bra kvalitet. Exempelvis hittar du coola varmfodrade boots från Iguassu och Stepside och från vårt märke PACE hittar du avslappnade och slitstarka boots i både tunnfodrade och varmfodrade modeller. Vi hoppas att du ska inspireras här på sidan där vi samlat alla boots för herr på en och samma plats. Kika runt och se vad du hittar, klicka hem dina nya favoriter och luta dig tillbaka. Dina nya boots är på väg. Tack för att du handlar hos oss på FEETFIRST, vi hörs och ses!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.