Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Boots

Kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Boots och kängor för herr

Här hittar du herrboots och herrkängor för alla tillfällen i flera snygga modeller, allt för att just du ska kunna hitta något som tilltalar dig och passar din stil. Du hittar alltid ett uppdaterade sortiment av trendiga, tidlösa och funktionella boots och kängor för herr som passar lika bra för vår- och höstdagar som för kalla vinterdagar. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Blå
Bruna
Gula
Herr

51 artiklar

Iguassu, Faso
750 SEK
Din Sko
Stepside, Blunder Dubble Zip
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Iguassu, Kongo Knit
800 SEK 850 SEK
Din Sko
Iguassu, Moroni Plain
700 SEK 750 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Lome Hi Treck Waterproof Brown
750 SEK 800 SEK
Din Sko
Iguassu, Grey Chelsea
700 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Sierra Mid Hiker Waterproof
800 SEK
Din Sko
Iguassu, Ove Mid
649 SEK
Din Sko
Iguassu, Ove Mid
650 SEK
Din Sko
Linear, Kap Chelsea Black
700 SEK
Din Sko
Linear, Kap Chelsea Blue
700 SEK
Din Sko
Iguassu, Moroni Combat
700 SEK
Din Sko
Breda
Linear, Moroni Lace Black
700 SEK 750 SEK
Din Sko
Stepside, Grey Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Grey Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Iguassu, Kongo
699 SEK 750 SEK
Din Sko
Linear, Kap Lumber Lace Black
700 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Acc Mid Lace Waterproof Black
800 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Acc Mid Lace Waterproof Leo
800 SEK
Din Sko
Lejon, Rock Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Rock Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Grey Chelsea
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Grey Chelsea
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Rieker, Torre Water Resistant
850 SEK
Din Sko

Shoppa herrboots och -kängor för alla tillfällen

När dina allra somrigaste tygskor och luftigaste sneakers inte längre räcker till för att hålla höstkylan borta stavas det givna ersättningsvalet för varje man boots och kängor. Inte bara är de snygga och kommer i alla möjliga former och stilar, du kan matcha det med allt du älskar i höst- och vintergarderoben. Och för varje personlig smak och tillfälle finns det rätt boots och kängor för herr hos oss på FEETFIRST. Från tidlösa klassiker som boots till säsongens uppdaterade modeller i färgerna och uttrycken som gäller just nu. Till den tidiga hösten laddar du lämpligen skogarderoben med lätta och ofodrade boots och kängor som står sig bra när temperaturen håller sig på behagligt avstånd från frostpunkten och de allra värsta lågtrycken ännu inte börjat dansa in från Atlanten. Varför inte ett par enkla och stilrena kängor i skinn eller mocka i sällskap med ett par chelseaboots med snygga resårer? Två favoriter som funkar lika bra till kontoret som till helgens häng med polarna och en runda på stan.

Boots och kängor för herr, både snygga och värmande

När de sista löven blåst av träden och de första snöfallet närmar sig är det sedan läge att införskaffa boots och kängor med lite högre motståndskraft mot snö, is och minusgrader. Och i kategorin varmfodrade boots och kängor för herr finns det gott om både snygga och värmande modeller att välja bland. På vägen till jobbet och för kortare utevistelser räcker det ofta med ett par låga snörkängor eller till och med höga sneakers med foder för att hålla fötterna behagligt tempererade, även när vinterkylan biter till. Men vill du hålla värmen och bibehålla både stil och komfort för vinterns uteaktiviteter och långa dagar i minusgrader gör du bäst i att investera i ett par lite mer rejäla boots eller kängor som klarar såväl kyla som snö och väta. Gärna med en grov och mönstrad sula som ger bra grepp på hala underlag. Vill du fortsätta att bära snörkängor är det bara att välja ett par med lite högre skaft med snörning som sluter tätt för att hålla snö och väta borta och ger ett bra överlapp mellan byxan och kängskaftet så att kylan inte smiter in. För en lite mer dressad look under de kalla månaderna funkar alltid varmfodrade chelseaboots och andra stilrena varmfodrade boots med diskret stängning som du bär med samma självklarhet till kontoret som på helgens runda på stan till ett par snygga jeans eller en kostymbyxa.

Hitta ditt nya par i vårt uppdaterade sortiment av boots och kängor

Kort sagt, när du ska uppdatera skogarderoben inför årets kyligare månader är det alltid ett säkert tips att kolla in vårt alltid uppdaterade sortiment av boots och kängor för herr. Oavsett om dina vardagar består av korta promenader mellan bussen eller bilen och jobbet eller om du tillbringar långa dagar utomhus i pulkabacken eller på utflykt i skog och mark. Förmodligen har du precis som vi olika behov för olika dagar och aktiviteter, så vårt tips är att täcka in alla eventualiteter för en snygg, bekväm och behaglig höst och vinter utomhus. Välkommen att botanisera i vårt stora utbud av herrboots och herrkängor på feetfirst.se. Du handlar smidigt och väljer själv hur du vill ha dina varor levererade.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.