Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr

Boots och kängor

Finskor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Chunky sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Tofflor

Vinterskor

Chunky sneakers för herr

Vi har samlat alla chunky sneakers för herr som gör att du kan variera din sportiga stil på ännu fler sätt. Utöver låga sneakers i massor av modeller och snekars med höga skaft för lite kallare dagar är ett par välvalda chunkies numera ett måste för att sneakergarderoben ska vara komplett. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Gråa
Herr

4 artiklar

Ecco, Chunky
1699 SEK
Ecco
Lejon, Hero Gen
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Hero Knit
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Bottesini, Sneakers
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa chunky herrsneakers

Lyft stilen med nya chunky sneakers för herr. Så se till att lägga vantarna på ett par i din smak för att lyfta din outfit över mängden. För dig som vill ta chunkystilen hela vägen är ett par sneakers med tjock, taggig sula och cool struktur längs kanten ett hett tips. Du får inte bara en karakteristisk chunky-look utan också en riktigt skön sko med en sula som pallar det mesta.

Från töntig till trendig; chunky sneakers till herr

Det som slog igenom med storm för några år sedan under namnet chunky sneakers har inte alltid varit väl ansett i modevärlden eller på trottoarerna runt om i världen. Fram tills nyligen förknippades den här typen av sneaker snarare med en lite småtöntig, fotriktig medelålders man som satte bekvämlighet framför stil. Den här typen av sneaker kallades länge ”dad sneaker”, och det var ganska länge talande för vilka som bar dem. Men mode vore inte mode om plagg, stilar och uttryck inte ständigt omvärderades och lyftes fram i nya sammanhang. När dessa bespottade dad sneakers plötsligt började dyka upp hos de hippaste modemärkena på catwalken dröjde det inte länge förrän bollen var i rullning. De stora sportmärkena hakade på med egna chunky sneakers, ibland retroinspirerade eller helt enkelt nysläpp av 90-talsmodeller (decenniet då de slog igenom första gången), andra gånger nyframtagna styles i samarbete med stora artister. Snart sågs modet på kändisar och på trottoarer lite överallt och dad sneakers hade slutligen förvandlats till chunky sneakers och blivit hetare än lava.

Chunkies - både snygga och sköna

Men som alltid när något är lite för bra för att bara kasta bort när säsongen är över och nästa trend seglar in har chunky sneakers bitit sig fast i modebilden och verkar inte ha några planer på att kliva av scenen i första taget. Och eftersom den är både snygg och skön finns det all anledning att uppdatera med nya chunkies även denna säsong. Här hittar du chunky sneakers för herr från alla våra butikskoncept. Shoppa dina nya favoriter online och du kan snart lyfta över den grå vardagen i dina nya chunky sneakers. Hoppas du blir nöjd med ditt köp från oss på FEETFIRST!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.