Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Finskor för herr

Här hittar du hela vårt härliga utbud av finskor för män som vill hålla sin skogarderob uppdaterad för alla tänkbara tillfällen där klädkoden är av lite mer uppstyrd karaktär. Varje man bör ha åtminstone ett par klassiska herrfinskor i garderoben för att kunna växla upp looken med enkla medel. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Herr

7 artiklar

Stepside, Nico
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Iguassu, Casper Derby
499 SEK
Din Sko
Stepside, Payton
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Payton Derby Pu
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Iguassu, Ango
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Paul
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Paul Classic
550 SEK
Din Sko

Shoppa finskor till herr för dressade tillfällen

Är du på jakt efter nya skor för lite mer dressade tillfällen? Välkommen! Här hittar du finskor för män som passar för formella tillställningar där det faktiskt förväntas av dig att du klär dig i enlighet med sammanhangets eller värdens förväntningar. Tänk bröllop, en viss typ av middagar eller kanske en finare fest. Här tänker vi oss alltså en kostym eller åtminstone dressad look med kavaj och byxor valda med omsorg. För den här sortens sammankomster är ett par snörskor i skinn av bra kvalitet att föredra. En oxfordsko signalerar klassisk stil med traditionell touch, medans en derbysko funkar både till kostymen och till en något mer nedklädd outfit.

Finskor för herr - med tanke bakom skovalet

För en lite ambitiösare after work eller ett restaurangbesök med viss nivå är du helt fri att själv avgöra vad som är finskor. Här går det alldeles utmärkt att matcha ett par stilrena sneakers, loafers eller en clean snörskor med ett par schyssta jeans eller chinos och en pikétröja eller skjorta. Till jobbet (beroende på din titel och kulturen på din arbetsplats, såklart) är det också smart att välja skor med viss omsorg. Skorna signalerar värden och du vill inte släpa omkring som en slacker på kontoret bara för att du inte har kundkontakter eller viktiga möten inplanerade just den här dagen. Att försöka se proper ut och ha en genomtänkt stil på jobbet ger ett seriöst intryck och du visar att du respekterar dina kolleger och vill hålla stilen även inför dem. Det här gäller i första hand i olika tjänste- och kontorssammanhang, men oavsett var du tillbringar dina arbetsdagar är vårt tips att lägga lite tid och tanke bakom skovalet. Finskor eller inte.

Vad är finskor?

Och finskor är ju inget givet utan varierar efter hur ens vanliga outfit ser ut och vem man är. För någon är ett par bruna mockaskor med bekväm sula finskor, för någon annan krävs klassiska svarta lackskor från ett välkänt skomärke för kvala in som finskor medan ytterligare andra känner att finskor helt enkelt är skor man känner sig bekväm i, så länge de är hela och rena. Och det ska såklart också sägas att finskor idag är något annat än för några decennier sedan. Idag kan ju faktiskt både sneakers och enklare tygskor passera som dressade, bara man matchar dem rätt och i rätt sammanhang.

Hos FEETFIRST ska du alltid kunna hitta rätt finskor för herr och vi hoppas att du snart kommer att kunna snöra på dig dina nya favoriter till festen eller högtiden och känna hur din stil lyfter ett par snäpp. Klicka runt här på siten och upptäck klassiska finskor, säsongens nyheter och finskor till reapriser för alla tillfällen. Du shoppar dem smidigt online eller i butik och väljer själv hur du vill få dem levererade.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.