Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Höga sneakers för herr

Här hittar du snygga modeller av höga sneakers för män. En guldgruva att ösa ur för dig som älskar sneakers och vill komplettera skogarderoben med högskaftade sneakers. För att de är sjukt snygga och för att det är perfekt att kunna dra på sig ett par under höst och vår när du står i valet mellan vinterkängorna och sommarens lättare skomodeller. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
40
41
42
43
44
45
46
Svarta
Flerfärgade
Vita
Bruna
Gråa
Herr

7 artiklar

Linear, Rwan Mid
580 SEK
Din Sko
Linear, Rwan Mid
580 SEK
Din Sko
Iguassu, Rwan Hi Strap
550 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Ghan Mid Lace Waterproof Grey
700 SEK
Din Sko
Iguassu, Rwan High
550 SEK
Din Sko
-27%
Vattentät
Lejon-Tex, Rocky High Tech, Waterproof
399 SEK 550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-27%
Vattentät
Lejon, Phoenix Ripstop, Waterproof
399 SEK 550 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa höga herrsneakers

Upptäck säsongens höga sneakers för herr hos FEETFIRST. Just höga herrsneakers kan du få i massor av snygga utföranden. Från klassiska, sportiga modeller som helt enkelt är ett par låga sneakers med lite högre skaft. Men du hittar också höga sneakers i gränslandet mellan känga och sneaker, vilket innebär att alltifrån sulan till ovandelens material och design skiljer sig åt. Stilrena sneakerkängor och hypermoderna funktionssneakers samsas och kompletterar varandra här.

Höga sneakers, en slam dunk-succé

Höga sneakers är idag en självklar del av det sportiga modet över hela världen och syns på fötter på hippa kändisar och oss vanliga dödliga överallt. I takt med att sneakermodet etablerat sig och tagit över som go-to-stil för vardagen har sneakermodellerna också utvecklats, med chunky sneakers, olika material och funktioner. Så även höga sneakers, som du kan få i modeller som passar just din smak och stil. Allt började dock som en innovation inom basketen. Redan vid förra sekelskiftet, när basket var en ung sport, togs de första basketkängorna fram med högre skaft för att ge stöd och stabilitet i de snabba vändningarna på planen. Sedan har nya modeller utvecklats genom årtiondena med milstolpar som Converse ”Chuck Taylor”, och under de senaste decennierna har stora basketstjärnor i samarbete med de största sportmärkena tagit fram egna modeller som gjort braksuccé långt utanför basketplanen. Som så mycket annat har alltså även höga sneakers tagit steget från sportens värld till catwalken och ut på stan som en självklar del i gatubilden. Idag har alla skomärken med självaktning sina egna modeller av högskaftade sneakers och inget tyder på att trenden kommer att avta.

Vilka hi-top sneakers väljer du?

I vårt utbud av höga sneakers (eller hi-tops som de också kallas) hittar du mycket att välja bland. Vi är övertygade om att det finns ett par som passar just dig. Botanisera bland superkomfortabla modeller med snygga detaljer från ECCO, stilrena och skateinspirerade varianter från Lejon som även är vattentäta, klassiska ”chuckies” från Converse och supercoola hi-tops från Vans. Bland mycket annat! Vad du än är ute efter så tror vi att du kommer hitta dina nya höga sneakers för herr på den här sidan. Shoppa säkert och tryggt online och se fram emot en härlig säsong med dina nya favoriter.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.