Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Boots

Kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Kängor för herr

I vårt sortiment av herrkängor väljer du bland kängor som handplockas och designas i Varberg. Här finns varmfodrade, greppsäkra, trendiga och sköna herrkängor perfekt till jobbet, för vandringen, inför helgens långpromenad eller helt enkelt för att du vill använda dem varje dag. I vårt sortiment av vinterboots för herr hittar du det behöver för en snyggare, skönare och härligare höst och vinter. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Bruna
Gula
Herr

30 artiklar

Iguassu, Faso
750 SEK
Din Sko
Iguassu, Kongo Knit
800 SEK 850 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Lome Hi Treck Waterproof Brown
750 SEK 800 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Sierra Mid Hiker Waterproof
800 SEK
Din Sko
Iguassu, Ove Mid
649 SEK
Din Sko
Iguassu, Ove Mid
650 SEK
Din Sko
Iguassu, Moroni Combat
700 SEK
Din Sko
Breda
Linear, Moroni Lace Black
700 SEK 750 SEK
Din Sko
Stepside, Grey Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Grey Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Kap Lumber Lace Black
700 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Acc Mid Lace Waterproof Black
800 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Acc Mid Lace Waterproof Leo
800 SEK
Din Sko
Lejon, Rock Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Rock Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Rieker, Torre Water Resistant
850 SEK
Din Sko
Rieker, Burma
1000 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Helston Lace Up Mid
1100 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Kängor
999 SEK
Din Sko
Stepside, Kängor
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Kängor
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-27%
Vattentät
Lejon-Tex, Rocky High Tech, Waterproof
399 SEK 550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-54%
Iguassu, Kap Desert
299 SEK 650 SEK
Din Sko
-27%
Stepside, Byron Lace-Up
399 SEK 550 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa herrkängor - kompletterar din skohylla

Välkommen till en värld av snygga, sköna, varma och coola herrkängor. Ibland allt på samma gång, ibland med handplockade egenskaper för speciella behov och tillfällen. När du handlar kängor online hos FEETFIRST ska du alltid kunna förvänta dig ett stort utbud, smidig navigering och smart shopping på dina villkor. Oavsett vilka kängor du behöver just idag finns det mycket att välja mellan. Det vi älskar med kängor är just deras mångsidighet och användbarhet i så många olika sammanhang.

Vilka herrkängor skall du satsa på?

Du kan bära ett par lagom avslappnade kängor till vardags som passar din övriga outfit på jobbet, du kan satsa på ett par mer vädertåliga och slitstarka varianter till helgens naturutflykt eller vandring och du kan växla upp med vattentäta och/eller varmfodrade kängor när höst- och vinterkylan kommer. Med ett par schyssta kängor är du kort sagt redo för varje utmaning, både stilmässigt och när det gäller väder och vind. Kängor för herr kommer som sagt i massor av utföranden. Hos oss hittar du skateinspirerade sneakerkängor i stilrent utförande som är supersköna att gå i en hel dag och är snygga ihop med dina favoritjeans. Du har massor av varmfodrade snörkängor i säsongens färger att välja mellan, herrkängor som både håller stilen och tar dig fram bekvämt och behagligt genom långa höst- och vinterdagar. För våren och början av hösten är ett par sportiga, lätta kängor med vattentät membran perfekta, varken för varma eller för tunna när vädret växlar och du vill kunna köra en casual stil utan att oroa dig för vädret. Vill du vara säker på att få en riktigt top-notch-känga är ECCO:s supersnygga modeller med omslutande GORE-TEX ett hett tips. Lika mycket fullt utrustad vandringskänga som coolt urban vardagskänga, med funktioner och komfort som gör att du aldrig vill ta av den. Upptäck för all del också vårt eget varumärke PACE, som förenar genuint hantverkskunnande med äkta skinn och avslappnad elegans. Exempelvis i form av våra grymt snygga skinnkängor med mellanhögt skaft och cleana detaljer.

Herrkängor alltid rätt

I vårt sortiment av herrkängor väljer du bland ett klassiskt märke som ECCO. Vi handplockar varje säsong de modeller som känns bäst och snyggast för att ge dig chansen att få ett urval som är uppdaterat och mångsidigt. Och våra egna märken designas i vår studio i Varberg med omsorg om detaljer och materialval. Här hittar du kängor från exempelvis Lejon, PACE, LINEAR, Iguassu och Stepside i bra kvalitet och till bra priser. Så passa på att klicka hem dina nya kängor redan idag. Och du – med våra rabatter och erbjudanden kan du unna dig ett par kängor för varje tillfälle. Det finns alltid fynd att göra när du shoppar hos FEETFIRST. Hoppas du hittar de herrkängor som just du behöver och att de får följa med dig länge. Med våra skovårdsprodukter kan du ge dina nya kängor lite extra omsorg, så blir de dig trogna under många sköna dagar framöver. Vill du ha personliga tips och råd kring skovård eller vilka kängor du ska välja är du alltid välkommen in till din närmaste butik – vi hjälper dig rätt.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.