Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Låga sneakers för herr

Här hittar du alla låga sneakers för herr, ett stort utbud som gör att du alltid kan ha fräscha, nya sneakers att bära oavsett vad som står på agendan. Oavsett vilken sneakertyp du söker; klassiska eller trendiga, så har du kommit helt rätt. Här kan du shoppa sneakers för varje årstid, tillfälle och personlighet. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Gråa
Gröna
Röda
Herr

152 artiklar

Stepside, Jessi Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Sage Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Pace, Steven
800 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Steven
800 SEK
Din Sko
Breda
Rieker, Owen Rieker-Evolution G½
1000 SEK
Din Sko
Linear, Jess Mix
520 SEK
Din Sko
Breda
Rieker, Owen Rieker-Evolution G½
1000 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Sud Slip-On
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Sud Slip-On
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ugan W
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ugan W
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Uganda Knit
550 SEK
Din Sko
Iguassu, West Casual
550 SEK
Din Sko
Iguassu, West Casual
550 SEK
Din Sko
Lejon, Jamie Sport
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Lemar Stripe
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Honor Blk
600 SEK
Din Sko
Linear, Sierra Walking
600 SEK
Din Sko
Linear, Tunisia 2 Toecap
450 SEK
Din Sko
Linear, West F-Mesh
550 SEK
Din Sko
Stepside, Terry
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Jessi Lace
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa låga herrsneakers

Sneakers, sneakers, sneakers…finns det något vi aldrig kan få nog av så är det denna älskade, sköna, coola, sportiga och mångsidiga sko. Du kanske tillhör dem som ständigt går och fantiserar lite smått över kommande säsongs nyheter på sneakerfronten? Eller är du mer av en klassisk man som uppdaterar din sneakergarderob med pålitliga, cleana modeller som alltid är rätt? Här hittar du alla våra låga sneakers för herr med ett stort utbud från alla våra butikskoncept.

Nya sneakers med hemkänsla

Våra egna designers i Studio Sweden i Varberg tar inför varje säsong fram aktuella och sköna sneakers av hög kvalitet. Genom våra väl upparbetade kontakter och samarbetspartners kan de välja de finaste materialen och smartaste lösningarna för att du ska kunna shoppa sneakers som är prisvärda, uppdaterade och med största möjliga hänsyn till miljön. Kolla in våra aktuella modeller från LINEAR, PACE och Lejon för att nämna några av våra egna stolta märken. Här hittar du låga sneakers i äkta skinn, med superskön komfort och vattentätt membran för att nämna några egenskaper vi vill lyfta fram.

Låga sneakers för alla säsonger

I vårt sortiment av herrsneakers hittar du självklart också utvalda modeller från de stora sportmärkena. Ta en titt på säsongens låga sneakers vi väljer ut och erbjuder nyheterna vi tycker lite extra mycket om och som vi är övertygade om att ni kommer att gilla! Och oss emellan: för oss som älskar sneakers finns det inga särskilda säsonger, vi bär gärna sneakers vår, sommar, höst och vinter. Utbudet av sneakers som är anpassade för de kallare och våtare månaderna växer också hela tiden, vilket betyder att du numera kan hitta både vattentäta och i vissa fall varmfodrade sneakers med lite grövre sula. Så drömmen om att kunna bära sneakers året runt är i princip redan uppfylld.

Om du kan fynda låga sneakers ? Yes sir!

Är du ute efter att fylla på sneakergarderoben med nya låga sneakers till extra bra priser? Kolla in vår avdelning REA, där det alltid går att hitta nya favoriter med bra rabatter. Även bland våra ordinarie priser finns det något för alla plånböcker, hos oss på FEETFIRST kan du välja bland sneakers i alla prisklasser. Så vem du än är, klicka runt på sajten och kolla in allt vi har att erbjuda inom låga sneakers för herr. Du shoppar dina nya favoriter online, smidigt och säkert. Vill du ha personlig service? Välkommen in till någon av våra många butiker från norr till söder, så får du hjälp av våra kunniga och skoälskande personal! Tack för att du väljer FEETFIRST.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.