Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Lågskor för herr

Lågskor för herrar kommer i många olika varianter, färger och siluetter som passar för alla stilar. Allt från dressade snörskor som lyfter din stil till både jobbet och festen till avslappnat snygga sneakers, somriga tygskor och smidiga slip-ons. Det är kort sagt få skotyper som matchar lågskon när det kommer till mångsidighet och användningsområden. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Beigea
Blå
Bruna
Gråa
Herr

45 artiklar

Iguassu, Gambia Chambray
350 SEK
Din Sko
Iguassu, Gambia Mesh
350 SEK
Din Sko
Stepside, Jessi Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Sage Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Sage Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Iguassu, Sud Slip-On
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Sud Slip-On
550 SEK
Din Sko
Stepside, Terry
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Jessi Lace
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Jessi Lace
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Jessi Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Jessi Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Iguassu, Uganda Mesh
450 SEK
Din Sko
Iguassu, Erin Lace
450 SEK
Din Sko
Iguassu, Erin Lace
450 SEK
Din Sko
Iguassu, Erin Loafer
450 SEK
Din Sko
Iguassu, Ugan Mesh
450 SEK
Din Sko
Breda
Rieker, Roth G½
650 SEK
Din Sko
Breda
Rieker, Stein H
700 SEK
Din Sko
Stepside, Jess
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Nico
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Breda
Rieker, Esens G½
800 SEK
Din Sko
Linear, Uganda Mesh
450 SEK
Din Sko
Linear, Tygskor
299 SEK
Din Sko

Lågskor för herr

Ett par klassiska, dressade snörskor eller loafers. Förr eller senare kommer det tillfällen då även den mest avslappnade och bekvämt klädda mannen börjar treva efter något lite mer uppklätt. Det kan handla om en bättre middag, en födelsedagsfest eller ett bröllop. Då funkar det inte att glida in i ett par nedslitna basketkängor. Beroende på vilken klädkod som gäller för tillställningen kan du säkra din outfit genom att grunda med ett par klassiska snörskor i skinn med kort snörning. Alternativt i mocka eller syntetmaterial beroende på smak. Här finns det gott om varianter att välja mellan och de flesta kan utan problem matchas med såväl dressade jeans och chinos som med en snajdig kostym. För något ledigare dresscode funkar ett par loafers utmärkt och när det kommer till mer informella tillfällen – tänk företagsfesten, kompismiddagen eller en fest som är lite lösare hållen – kan du lätt satsa på ett par cleana sneakers så länge de är hela och rena.

Lågskor för herr till vardags

Till vardags funkar lågskor i olika varianter i princip året runt, med undantag för de nordligaste delarna av vårt land och de allra snöigaste och kallaste veckorna på vintern. På sommaren föredrar vi lite luftigare varianter med lättare sula och material som andas, medan lite grövre modeller och sulor passar bra på under höst, vår och under mildare perioder på vintern. När du vill känna dig riktigt avslappnad och sval under varmare dagar är espadriller ett klassiskt val, liksom tunnare tygskor som finns i både slip-on-modell och som snörskor. Enfärgade, enkla och snygga tygskor passar lika bra till ett par schyssta shorts som till jeansen. Om du inte jobbar i uniform eller på en arbetsplats med särskilda kläd- och skoriktlinjer är det dessutom en outfit som är behaglig även på jobbet under varma vår- och sommardagar på kontoret.

I vårt sortiment av lågskor för herrar kan vi garantera att du kommer hitta modeller som uppfyller alla dina behov. Grunda med några givna favoriter i skogarderoben som du kan plocka fram vid särskilda tillfällen och som är tidlösa nog att hålla flera säsonger. Därefter uppdaterar du med säsongens nyheter och de trender du diggar just nu. Shoppa dina nya lågskor online från FEETFIRST och gå en uppdaterad skosäsong till mötes!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.