Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr

Boots och kängor

Finskor

Lågskor

Loafers

Snörskor

Tygskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Tofflor

Vinterskor

Loafers för herr

Om du är ute efter ett par skor som både är avslappnade och kan dressa upp din outfit är det förmodligen loafers du letar efter. Denna klassiska sko har genomlevt många faser och kommit och gått i modebilden men landar alltid med sulorna nedåt, så att säga. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Vita
Bruna
Blå
Gråa
Herr

18 artiklar

Ecco, Helsinki
1199 SEK
Din Sko
Stepside, Loafers
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Ecco, Melbourne
1199 SEK
Din Sko
Stepside, Nico Elastic
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Nico
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Ecco, Byway
1099 SEK
Ecco
Stepside, Payton
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Sage Loafer
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Pace, Loafers
699 SEK
Din Sko
Stepside, Loafers
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside Comfort, Loafers
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Ecco, Lisbon
1199 SEK
Din Sko
-25%
Stepside, Loafers
299 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -60%
Stepside, Tygskor
99 SEK 249 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -60%
Stepside, Tygskor
99 SEK 249 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -60%
Stepside, Tygskor
99 SEK 249 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -50%
Stepside, Loafers
199 SEK 399 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Loafers
399 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Loafers för herr

Ett par väl valda herrloafers kan bli dina bästa vänner både på arbetet och till festen, till vardags som till högtidliga tillfällen. Det är därför vi älskar loafers – de är aldrig för lite och aldrig för mycket utan funkar nästan alltid och kan matchas med allt från dressade shorts via smala chinos till upprullade jeans med bibehållen stil. Kort sagt bör varje stilmedveten mans skogarderob innehålla minst ett par loafers att plocka fram när tillfället är rätt och du får feeling för loafers.

Loafers är alltid rätt

Hos oss på FEETFIRST hittar du loafers som spänner från minimalistiskt stiliga till sportigt bekväma och allt däremellan. För en avslappnad vardagslook med maximal komfort kan vi tipsa om våra cleana loafers i mocka, nubuck eller textil med skön gummisula som ger en sportig touch och superskön dämpning i varje steg. Perfekt till ett par jeans eller chinos och en skjorta eller pikétröja en vanlig dag på kontoret när du vill vara välklädd utan att vara uppklädd. En klassiker som även passar till fritiden och rundan på stan. En annan variant på samma tema är våra populära loafers från Skopunkten i skinnimitation. Enfärgade och stilrena modeller i lättviktsmaterial som gör dem lika stilrena som bekväma att gå i hela dagen. En vardagsfavorit som lyfter din stil utan att ta för mycket plats.

Herrloafers för den perfekta looken

En uppdaterad version av den klassiska penny loafern hittar du i vår egendesignade loafer från PACE. En avslappnad och snygg sko i äkta mocka med diskreta detaljer och yttersula i flexibelt gummi som gör den mycket skön att gå i, lika snygg på kontoret som på sommarens cityweekend. Den perfekta hybridmodellen mellan traditionell loafer och sportig promenadsko hittar du hos bland andra Rieker och Stepside. Välj mellan äkta skinn och skinnimitation och perforeringar och snygga detaljer på ovandelen i ett sortiment herrloafers med perfekt avslappnad vardagslook.

Vilka loafers blir det idag?

Som du ser täcker vårt utbud av loafers för herr in det mesta du kan önska dig, oavsett smak och tillfälle. Kika runt och låt dig inspireras bland loafers i alla former, material och färger och klicka hem det där paret som får just din stil att lyfta. Eller varför inte passa på att köpa flera par när du ändå lägger din beställning? Du kan aldrig ha för många par loafers! Oavsett om du shoppar online här på feetfirst.se eller besöker oss i butik på DinSko eller Skopunkten så är vi övertygade om att du ska hitta rätt loafers och märka hur du blir lite lättare i steget och stilsäkrare på både jobbet och festen. Hoppas du får mycket glädje av ditt köp!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.