Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Tofflor

Vinterskor

Outdoor- och trekkingskor för herr

I vårt sortiment för outdoor- och trekkingskor för herr hittar du skor som passar till vandring, skogsutflykt och aktiva dagar. Här finns vandringsskor, sandaler, sneakers och vandringskängor med greppsäkra sulor, som är slitstarka och kan skydda mot väta. Viktigast för oss är att dina nya skor gör din vandring eller utflykt skönare för dina fötter och därmed än mer givande för dig. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Bruna
Gråa
Gula
Herr

25 artiklar

Vattentät
Linear, Lome Hi Treck Waterproof Brown
750 SEK
Din Sko
Gore-Tex
Ecco, Xpedition Low Gore-Tex
1500 SEK
Din Sko
Linear, Lome Hiker Warmlined Black
699 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Sierra Mid Hiker Waterproof
800 SEK
Din Sko
Gore-Tex
Ecco, Xpedition Gore-Tex
1700 SEK
Din Sko
Rieker, Durango Water Resistant
950 SEK
Din Sko
Vattentät
Lejon-Tex, Rocky Low, Waterproof
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Rieker, Tathra Water Resistant
800 SEK
Din Sko
Rieker, Bendigo Water Resistant
1050 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Acc Mid Lace Waterproof Black
800 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Acc Mid Lace Waterproof Leo
800 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Gab Hi Waterproof Black
699 SEK
Din Sko
Vattentät
Lejon-Tex, Rocky Waterproof Low
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Sierra Low Hiker Waterproof
700 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Accr Low Trek Waterproof
649 SEK
Din Sko
Rieker, Torre Water Resistant
850 SEK
Din Sko
Rieker, Bendigo
950 SEK
Din Sko
Gore-Tex
Ecco, Terracruise Gore-Tex
1500 SEK
Din Sko
Iguassu, Varmfodrade Kängor
699 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Varmfodrade Kängor
799 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor
749 SEK
Din Sko
Ecco, Offroad
1199 SEK
Din Sko
Linear, Oyo Trekking
450 SEK
Din Sko
Gore-Tex
Ecco, Rugged Track
1799 SEK
Din Sko

Shoppa outdoor -och trekkingskor till herr

Börjar det dra ihop sig till vandring eller skogsutflykt? Har du just upptäckt glädjen i äventyr i naturen eller är du en rutinerad friluftskille som behöver uppdatera med nya skor eller kängor? I vårt sortiment outdoor och trekking för herr hittar du garanterat vandringskängor och vandringsskor för alla typer av uteaktiviteter. Oavsett om du nyss börjat vandra, hajka, eller trekka eller om du har gjort det sedan barnsben är bra skor en förutsättning för att kunna uppleva skog och mark på ett så njutbart sätt som möjligt. Med rätt skor kan du fokusera på naturupplevelserna och ta dig fram i olika typer av terräng utan att behöva kämpa med skoskav eller ömmande tår och fötter. Om du mest vandrar eller promenerar på anlagda eller väl upptrampade leder och stigar utan alltför branta stigningar är en dämpande sula viktigt för att behålla spänsten i steget och inte trötta ut fötterna (och resten av kroppen). För mer utmanande strapatser i skogen eller kanske i fjällterräng är det en bra idé att satsa på en vandringskänga med lite högre skaft som stöttar bra på ojämna underlag eller i upp- och nerförslutningar. Här kan också en greppsäkrare sula behövas för att få fäste på olika typer av underlag.

Outdoor & trekkingskor för herr ger torra fötter

Pekar väderprognosen på lågtryck och regn inför nästa äventyr? ECCO Exohike och ECCO Rugged Track är en vandringskänga respektive vandringssko som förutom material och funktioner i toppklass också är utrustade med omslutande GORE-TEX. Membranet håller vatten ute samtidigt som det transporterar ut fukt inifrån skon och alltid ger ett behagligt klimat för dina fötter. Även Lejon erbjuder trekkingskor med en vattentät lösning, i form av det egenutvecklade materialet Lejon-TEX som låter dig gå torrskodd genom hela utflykten eller promenaden.

Berika din utomhusupplevelse med rätt outdoor & trekkingskor

Upptäck ovan nämnda exempel och flera andra handplockade skor och kängor för Outdoor- och Trekkingaktiviteter. Och kom ihåg att det inte behöver vara krångligt eller svårt att upptäcka utomhuslivets alla härliga fördelar – ibland räcker det med att ta med lite fika och ha picknick i närmsta skogsglänta eller gå runt närmsta sjö. Ett par bra skor kommer ändå att berika upplevelsen! Vi hoppas du hittar vad du söker bland våra Outdoor- och trekkingskor för herr. När du hittat dina favoriter klickar du hem dem smidigt här på sajten och avvaktar några dagar. Under tiden är det bara att rita in rutten för nästa äventyr! Vi ses därute.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.