Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Loafers

Lågskor

Sneakers

Snörskor

Vinterskor

Rea på herrskor

När vi har rea på herrskor är det bara priset som är lågt. Kvaliteten och stilnivån är lika hög som alltid. För dig som älskar skor och gärna uppdaterar skogarderoben efter säsong och trender är det perfekt att alltid hålla koll på våra sale-kampanjer med sänkta priser. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Gråa
Gröna
Röda
Herr
Rea

53 artiklar

-22%
Lejon, Lemar Stripe
349 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-22%
Lejon, Lemar Stripe
349 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-27%
Linear, Ari Multi
399 SEK 550 SEK
Din Sko
-27%
Linear, Ari Multi
399 SEK 550 SEK
Din Sko
-23%
Linear, Jess Mix
399 SEK 520 SEK
Din Sko
-27%
Linear, Tunisia2 Clean
399 SEK 550 SEK
Din Sko
-27%
Linear, Tunisia2 Clean
399 SEK 550 SEK
Din Sko
-25%
Lejon, Cosmo Low
299 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-25%
Lejon, Cosmo Low
299 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-27%
Iguassu, Torino Wave
399 SEK 550 SEK
Din Sko
-33%
Skinn
Pace, Addis Stripe Lace
499 SEK 750 SEK
Din Sko
-28%
Lejon, Sky 2 Zip
249 SEK 350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-27%
Iguassu, Togo Lace
399 SEK 550 SEK
Din Sko
-27%
Iguassu, Togo Sock
399 SEK 550 SEK
Din Sko
-27%
Iguassu, Torino Camo
399 SEK 550 SEK
Din Sko
-60%
Iguassu, Ivory Sock
199 SEK 500 SEK
Din Sko
-60%
Iguassu, Kigali Sock
199 SEK 500 SEK
Din Sko
-20%
Iguassu, Kigali Base
399 SEK 500 SEK
Din Sko
-27%
Iguassu, Sudan Stripe
399 SEK 550 SEK
Din Sko
-20%
Linear, Uganda Lace
399 SEK 500 SEK
Din Sko
-20%
Iguassu, Rwan
399 SEK 500 SEK
Din Sko
-20%
Iguassu, Rwan Lace
399 SEK 500 SEK
Din Sko
-41%
Skinn
Pace, Lincoln
499 SEK 850 SEK
Din Sko
-20%
Iguassu, Ghana Lace
399 SEK 499 SEK
Din Sko

Skor på rea för herr

Hej och välkommen till vår särskilda avdelning för herrskor på rea. Det vill säga att just här håller vi oss inte till speciella kampanjperioder, ber dig gå med i vår visserligen eminenta kundklubb eller kräver att du ska slå till innan midnatt för att få köpa herrskor till riktigt bra priser. Här kan du fynda våra varumärken och modeller som är aktuella, nya skor som du kanske får spara till nästa säsong och skor vi bara har ett fåtal kvar av och erbjuder till lågt pris för att göra plats för nya kollektioner. För vi är säkra på att du håller med om en sak – att kunna fynda ett par fräscha sneakers, ladda inför vintern med ett par värmande och avslappnade kängor eller klicka hem ett par snygga festskor inför kommande kalas blir ännu roligare när prislappen är riktigt låg.

Hög kvalitet till låga priser

Kortfattat kan man säga att alla typer av skor vi erbjuder i vårt ordinarie, breda sortiment från DinSko och Skopunkten hittar du också på vår rea-sida, bara mycket billigare. Här kan du shoppa coola mid cut boots som lyfter looken på jobbet, mångsidiga kängor i förstklassiga material från kända varumärken, stilrena sneakers till vårens och sommarens sportiga outfit, populära modeller av tofflor, tygskor och loafers och boots med attityd att matcha med favoritjeansen. När du än besöker vår sale på herrskor kan du hitta massor av snygga modeller att välja bland.

Skor gjorda med omsorg

Precis som alla våra skor är modellerna du hittar här gjorda med stort kunnande och omsorg om detaljerna. Vi gör de allra flesta av våra herrskor i egen regi med start i Varberg. Där tar varje sko form från grunden när våra duktiga designers börjar skapandet. Skorna du hittar på feetfirst.se eller i våra butiker är alla skapade med kärlek till hantverket och kvalitetstestade för att nå dig i bästa möjliga skick. För även om du köper herrskor på rea är du värd det bästa vi har att erbjuda. Hoppas du blir nöjd med ditt fynd!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.