Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Remsandaler

Slip in

Sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Herrsandaler

I vårt utbud av herrsandaler hittar du remsandaler, slip ins och badtofflor. För det är väl ingen riktig sommar utan ett par sköna herrsandaler? Att kunna släppa ut tårna och glida in i ett par sköna sandaler och gå ut i den ljumma luften är svårslagbar, inte konstigt att herrsander varit populära i tusentals år! Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Beigea
Bruna
Gröna
Gråa
Herr

25 artiklar

Skinn
Pace, Nero
680 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Nero
680 SEK
Din Sko
Linear, Nova Velcro
250 SEK
Din Sko
Linear, Nova Velcro
250 SEK
Din Sko
Lejon, Nova Embossed
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Rio Hiker
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Oyo Brw
480 SEK
Din Sko
Linear, Oyo Blk
480 SEK
Din Sko
Lejon, Rio Hiker
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Jamie Sport
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Rieker, Bridge 2-Str
650 SEK
Din Sko
Skinn
Breda
Rieker, Lage G½
650 SEK
Din Sko
Lejon, Clog
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aspen Brw
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Åke Nylon
380 SEK
Din Sko
Stepside, Aspen Casual
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Breda
Rieker, Kiel Treck G
600 SEK
Din Sko
Breda
Rieker, Lage G½
600 SEK
Din Sko
Linear, Oyo Trekking
480 SEK
Din Sko
Lejon, Nova
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aspen
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Åke Basic
350 SEK
Din Sko
Linear, Gemm Felt
350 SEK
Din Sko
Coming Soon
Lejon, Aspen Sandal Filt
280 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa sandaler till herr för varma dagar

Sandalen som har varit med sedan "tidens begynnelse" har och varit med om det mesta. Från romerska soldaters marscher och strider och antikens filosofiska giganter via bibelns berättelser till våra dagars…eh, flip-flops. Men bortsett från att Jesus inte gled omkring i foppatofflor så är det uppenbart att sandaler har hållit ställningarna genom alla tider. Och det är inte svårt att förstå varför. Ett par sköna sandaler är svårslagna när vädret och temperaturen tillåter – kanske ännu mer här på våra nordliga breddgrader, när tårna äntligen får luft efter många månader av vinter och kyla. Och i vårt sortiment av sandaler förr herr hittar du allt från enkla strandsandaler i ett stycke till funktionssandaler och trekkingsandaler som klarar strapatser på de flesta underlag.

Herrsandaler för varma månader

Vad du än föredrar att göra på sommaren bör varje mans garderob innehålla minst ett par sandaler för de varma månaderna. Föredrar du att softa på stranden eller på tomten under semestern? Då är ett par slip-in-tofflor i lätt material och flexibel sula det perfekta valet – smidiga att bara glida i och sparka av sig vid poolkanten eller hängmattan. Vill du höja komfortnivån ett par snäpp och även använda dina sandaler när du strosar omkring i hamnen eller på stan är ett par klassiska sandaler med korksula och anpassad fotbädd det självklara valet. Här hittar du såklart evigt unga Birkenstock och våra egna modeller från Lejon, i massor av varianter och färger. Är du den aktiva sorten som tar varje tillfälle i akt att upptäcka nya vandringsstråk eller bara älskar att röra dig i naturen under sommaren? Kolla in våra robusta remsandaler i slitstarka material och med grövre sula som både ger bättre grepp och skön dämpning för dina fötter under utflykterna i sommar. Här har både Ecco och vårt egna märke LINEAR hikingsandaler och vandringsandaler för herr som klarar av de flesta utmaningar. Rieker har utvecklat sina patenterade sandaler med fina korslagda band i skinn och följsamma sulor, sandaler som funkar lika bra för lätta promenader som på stan.

En ledig känsla = ett par sandaler

Sommaren är helt enkelt inte komplett utan ett par riktigt sköna sandaler som släpper in lite sol och ger en ledig känsla. Vår gissning är att sandalen hänger med ytterligare tusen år åtminstone. Varför ändra ett vinnande koncept? Shoppa dina nya sandaler för herr direkt här på sidan där vi samlat hela vårt utbud för en skönare sommar. Eller besök din DinSko eller Skopunkten butik och få professionella tips från vår kunniga personal. Ha en underbar sommar med dina nya sandaler!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.