Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Sneakers för herr

Idag finns det herrsneakers som täcker in alla behov vi någonsin kommer att ha, från sköna vardagsmodeller till jobb och fritid via dressade sneakers som funkar till middagen med kompisarna eller svärföräldrarna och supercleana modeller som du med lite fingertoppskänsla till och med kan matcha snyggt till kostymen. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
39
40
41
42
43
44
45
46
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Gråa
Gröna
Röda
Herr
Din Sko

78 artiklar

-15%
Rieker, Durango Water Resistant
799 SEK 950 SEK
Din Sko
Rieker, Tathra Water Resistant
800 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Ghan Mid Lace Waterproof Grey
700 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Sierra Low Hiker Waterproof
700 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Accr Low Trek Waterproof
649 SEK
Din Sko
Rieker, Bendigo
950 SEK
Din Sko
Iguassu, Ivory Reflective
500 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghana Sleek
500 SEK
Din Sko
Iguassu, Rwan High
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Rwanda Low
500 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghana Welt
500 SEK
Din Sko
Iguassu, Torino Lace Upp
550 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Sneakers
749 SEK
Din Sko
Iguassu, Sneakers
399 SEK
Din Sko
Ecco, Street 720 M Gore-Tex
1800 SEK
Din Sko
Rieker, Eutin H
750 SEK
Din Sko
Rieker, Olfen Treck G
650 SEK
Din Sko
Linear, Tunisia Lace
399 SEK
Din Sko
Linear, Tunisia Lace
450 SEK
Din Sko
Linear, Tunisia Lace
450 SEK
Din Sko
Ecco, Terracruise Lt
1099 SEK
Din Sko
Iguassu, Sudan Casual Lace
500 SEK
Din Sko
Iguassu, Torino Wave
550 SEK
Din Sko
Linear, Addis Lace
500 SEK
Din Sko

Shoppa herrsneakers för alla tillfällen

Minns du tiden före sneakers? Nej, inte vi heller. Men det måste ha varit en betydligt obekvämare och mer begränsad tid för män som ville klä sig avslappnat och snyggt, med optimal komfort. Tack och lov behöver vi som älskar sneakers aldrig mer bära något annat om vi inte önskar. Varför har då sneakers blivit skon som erövrat världen och idag syns på alla från sportstjärnor och hollywoodskådisar till rockers och fashionistas? Vi tror att det handlar om de oändliga möjligheterna att utveckla, variera och kombinera sneakers.

Herrsneakers utveckling från slutet av 1800-talet till idag

Om vi börjar med utvecklingen – från allra första början pratade man inte om sneakers eller något annat modernt namn på denna älskade sko, utan om…plimsolls! Det var redan i slutet av 1800-talet en viss Wait Webster började experimentera med att ta fram en sko för mer rörliga aktiviteter. De första modellerna bestod av en tunn gummisula och en slimmad ovandel i något av de material som fanns att tillgå. Och det handlade inte direkt om stötdämpande lättviktssulor och ventilerande mesh. Men ändå, det var första steget mot en sko som skulle funka för fritidsaktiviteter där kängor och loafers inte var ett superbekvämt val. Via sportstjärnor inom tennis, basket och andra populära idrotter populariserades sneakern ordentligt och från 70-talet och framåt blev olika sneakermodeller och märken viktiga markörer för musikstilar och inom skatekulturen. Någon gång kring milennieskiftet hade sneakern slutligen erövrat de sista bastionerna när även de stora modemärkna började skapa sina egna modeller och sneakers till kostymen plötsligt kändes piggt och kaxigt.

Hitta det du söker i vårt stora utbud av herrsneakers

Idag är det snudd på omöjligt att föreställa sig gatubilden i vilken stad i världen som helst utan det casualmode som sneakerns genombrott lade grunden för. Sneakers är numera go-to-skon för alla från skolkids till promenerande pensionärer. Och under yrkeslivet är det numera få tjänster där du inte kommer undan med ett par snygga sneakers till din outfit. Trenderna kommer och går men sneakern består. Den kan variera i uttryck och detaljer över tid och mellan säsonger, men det finns alltid plats för några väl utvalda modeller i en uppdaterad herrgarderob. Oavsett om du föredrar dina sneakers stilrena och tidlösa, med uppdaterade funktioner och hi-techlösningar eller väljer modell efter behov och årstid kommer du hitta det du söker i vårt stora utbud av sneakers för herr; höga sneakers, låga sneakers, chunky sneakers, canvas eller slip on. Klicka runt, låt dig inspireras och beställ dina nya plimsolls…förlåt, sneakers från FEETFIRST online, så är du alltid redo att ta dig an dagen med komfort och sportig stil.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.