Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr

Boots och kängor

Finskor

Lågskor

Loafers

Snörskor

Tygskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Tofflor

Vinterskor

Snörskor för herr

I vårt sortiment av snörskor för herr hittar du stilar och modeller som klarar alla utmaningar, varje dag och året runt. Och vad du än föredrar för stuk och om du brukar bära dressat eller avslappnat hittar du rätt snörsko för just dig. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Bruna
Beigea
Blå
Gråa
Röda
Herr

49 artiklar

Iguassu, Beni Derby
549 SEK
Din Sko
Lejon-Tex, Rocky Waterproof Low
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Pace, Helston Low Lace Up
1000 SEK
Din Sko
Pace, Hetton Lace Up
900 SEK
Din Sko
Pace, Hetton Lace Up
900 SEK
Din Sko
Ecco, Lisbon
1199 SEK
Din Sko
Ecco, Byway
1099 SEK
Ecco
Ecco, Vitrus Mondial
2999 SEK
Din Sko
Ecco, Citytray
1399 SEK
Din Sko
Ecco, Helsinki
1199 SEK
Din Sko
Ecco, Helsinki
1199 SEK
Din Sko
Ecco, Lisbon
1199 SEK
Din Sko
Ecco, St.1 Hybrid
2299 SEK
Din Sko
Steptronic, Falcon
1599 SEK
Nilson Shoes
Stepside, Snörskor
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Snörskor
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Ecco, Melbourne
999 SEK
Din Sko
Ecco, Byway
1099 SEK
Ecco
Stepside, Snörskor
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Snörskor
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Iguassu, Snörskor
549 SEK
Din Sko
Pace, Snörskor
799 SEK
Din Sko
Ecco, Melbourne
1199 SEK
Din Sko
Ecco, St.1 Hybrid
2299 SEK
Ecco

Snörskor för herr

Oavsett trender, årstider och personlig smak är det inget snack om saken. För de allra flesta män byggs skogarderoben utifrån snörskor. Utöver det faktum att skon knyts för att stängas kan ju snörskor innefatta i princip vilken typ av sko som helst. Från bekväma, sportiga snörskor för en aktiv vardag till eleganta derbyskor redo för fest. Och i de allra flesta garderober finns det såklart plats för båda sorterna eftersom ett liv innehåller både tisdagar och lördagar, november och juni! Ett par snygga snörskor med väl valda detaljer klarar dessutom av att hålla stilen på en rad olika tillställningar och för olika behov, mycket beror på hur du kombinerar dem med resten av din outfit.

Vilka snörskor ska du satsa på?

Så hur ska du tänka när det kommer till snörskor och dina behov? Ett smart tips är att utgå från vad du gör en genomsnittlig dag under en normal vecka. Är du i farten mellan olika platser och rör dig mycket på stan? Har du ett arbete där du står mycket och rör dig på hårda underlag? Pluggar du? Jobbar du på kontor med dresscode? Det finns många parametrar som styr dina behov av bra snörskor där skons funktion och din smak är de avgörande. Behöver du ett par snörskor som både ser bra ut och sitter bra en hel dag finns det mycket gött att välja bland. Ett par stilrena skinnskor med gummisula är en perfekt avvägning mellan propert och sportigt. Funkar lika bra till ett par chinos och skjorta som till dina favoritjeans och t-shirt. Denna modell hittar du även i mocka och textil och i mängder av läckra variationer när det gäller färg och detaljer. En något mer dressad snörsko med liten klack och fina suldetaljer hittar du bland annat från våra egna märken Iguassu och Stepside. Prisvärda alternativ för både kontoret och kvällens middag!

Snörskor för herr som bygger din stil

Grunda din snörskogarderob med ett par klassiska modeller i nedtonade färger och komplettera efter behov och personlig stil med ett par snörskor som avspeglar din smak. Svårare än så är det inte att ha en trygg grund att bygga på när det kommer till snörskor för herr. Härifrån kan du matcha med byxor och skjorta eller tröja efter sammanhang och du kommer alltid att vara rätt klädd. Vi hoppas att du hittar dina nya snörskor hos oss på FEETFIRST. Välkommen att shoppa online eller besök oss i butik!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.