Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Herrtofflor

Välkommen till kategorin tofflor för herr. Vi har herrtofflor som gör din dag lite bekvämare och härligare oavsett om du behöver dem till jobbet eller hemma. Numera finns det ett stort antal både sköna och trendiga modeller som är lika snygga som bekväma att bära inne som ute. Shoppa dina nya tofflor bekvämt och säkert på Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
40
41
42
43
44
45
46
Svarta
Flerfärgade
Beigea
Blå
Bruna
Gråa
Gröna
Herr

13 artiklar

Lejon, Nova Embossed
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Clog
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aspen Brw
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Åke Nylon
380 SEK
Din Sko
Lejon, Nova
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aspen
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Åke Basic
350 SEK
Din Sko
Linear, Felt Slip-In
400 SEK
Din Sko
Skinn
Linear, Loafer
550 SEK
Din Sko
Skinn
Linear, Pointy
550 SEK
Din Sko
Linear, Warde
300 SEK
Din Sko
Coming Soon
Linear, Nova Velcro
250 SEK
Din Sko
Coming Soon
Linear, Nova Velcro
250 SEK
Din Sko

Shoppa tofflor för herr

Ett par sköna herrtofflor kan förändra livet. Låter det lite väl storslaget? Well, tänk såhär: du tillbringar en stor del av dina dagar stående och gående (om man jobbar på kontor så är det ju bra att resa sig från snurrstolen, hissa upp skrivbordet och stå, åtminstone delar av dagen). Då kan faktiskt ett par fotriktiga anatomiskt utformade tofflor göra all skillnad i världen för dig, dina fötter och övriga kroppen. Släntrar du runt i ett par platta skor utan dämpning hela dagarna är det stor risk att både fötterna och ryggen tar stryk till slut, och det är ju inget kul. Därför – ett par välvalda tofflor k a n verkligen förändra livet. Så vad ska du välja för tofflor? Om du jobbar inom vård, skola eller omsorg är ett par klassiska slip in-tofflor på korksula med gummidämpning ett bra val. Innersulan är utformad efter foten och ger bra stöd medan yttersulans gummering ger avlastning och stötdämpning på hårda golv under långa arbetspass. Till kontoret är korksulade tofflor också en favorit, även om det relativt sett mindre antalet steg per dag ger lite större variationsmöjligheter i valet av tofflor. Här kan du välja ett par retrocoola farfarstofflor i skinn eller, under vinterhalvåret, varför inte ett par riktigt sköna, fodrade tofflor som håller fötterna varma på kyliga kontorsgolv.

Glid i ett par välkommande herrtofflor

Jobbar du ute om dagarna eller i ett sammanhang där tofflor inte är ett alternativ? (Vi har inte lyckats designa några gosiga tofflor med stålhätta för dig som jobbar inom exempelvis industrin, men vi lovar att jobba vidare på det😉) Då kan det vara en superskön kontrast att kränga av sig arbetskängorna, eller för den delen tjänstemannaskorna, och glida i ett par välkomnande tofflor som väntar innanför dörren. Välj ett par öppna tofflor som luftar tårna under sommaren och ett par stickade eller fodrade tofflor när temperaturen är svalare och du vill värma fötterna i soffan eller på köksgolvet.

Tofflor för herr gör din dag lite bekvämare och härligare

Vi har tofflor för herr som gör din dag lite bekvämare och härligare oavsett om du behöver dem till jobbet eller hemma. Numera finns det ett stort antal både sköna och trendiga modeller som är lika snygga som bekväma att bära. Våra egna favoriter från LINEAR eller Stepside, och lika trendiga som tidlösa Birkenstock är några exempel på vårt uppdaterade sortiment tofflor för män i alla åldrar. Vilka tofflor väljer du i år? Klicka runt och hitta dina favoriter. Du ångrar aldrig att du investerar i ett skönt par tofflor – de kommer att kännas lika nödvändiga som morgonkaffet eller nya avsnittet av favoritserien efter några dagar! Du shoppar dina nya tofflor från FEETFIRST online, bekvämt och säkert. Ha det så härligt med ditt nya köp!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.