Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Tygskor för herr

Ett par tygskor eller två är ett måste i varje mans skogarderob. Stilrena canvasskor, avslappnade slip-ins, snygga snörskor, sköna espadriller och casual sneakers. När det kommer till tygskor för män finns en hel del modeller att välja bland. Så vilka tygskor är just du ute efter idag? Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
40
41
42
43
44
45
Blå
Gråa
Herr

2 artiklar

Köp 2 få 20%
Iguassu, Gambia Chambray
350 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Iguassu, Gambia Mesh
350 SEK
Din Sko

Nya herrtygskor för alla tillfällen

Oavsett om det står jobb, plugg, ledighet eller en rask promenad på schemat tycker vi att ett par klassiska tygskor alltid har sin givna plats bland alternativen. Du kommer garanterat att använda fötterna en hel del under dagen oavsett vilket av ovan nämnda aktiviteter du ägnar dig åt. Troligen kommer dina fötter då dessutom att ta sig fram med ett par skor på sig, så gör dig själv en tjänst och välj dina nya tygskor med omsorg! Det är alltid roligare att upptäcka vad dagen har att erbjuda i ett par sköna och snygga skor.

Hos oss på FEETFIRST hittar du rätt tygskor för alla tillfällen. För den avslappnade kontorslooken är ett par cleana canvassneakers alltid helt rätt, inte minst tillsammans med ett par snygga chinos eller jeans och en skjorta eller pikétröja. En perfekt balans mellan välklätt och opretentiöst som funkar på de flesta arbetsplatser med outtalad klädkod. Kolla in våra modeller från Linear i klassiska färger för att sätta denna look! Från vårt märke Iguassu hittar du en annan sportig tygsko med lite fler detaljer som också är helt rätt för en lagom uppstyrd vardagsstil. Snygga färger, skön komfort och bra pris! Gillar du slip-ons? Vi också! Ta en titt på modellerna från Linear i säsongens uppdaterade färger, stilrena tygskor som är lika snygga tillsammans med ett par upprullade jeans som till ett par dressade shorts. Och för att sommaren ska kännas riktigt komplett är förstås ett par espadriller ett måste! Checka vårt utbud av denna klassiker med repsula och karakteristisk profil från bland annat Linear och Stepside. Lika snygga på din nästa city-weekend som på uteserveringen med en färsk cappuccino i handen.

Vilka tygskor blir det idag?

Upptäck vårt sortiment av väldesignade tygskor för män som kombinerar mode och komfort med bra priser. Här hittar du vårt samlade utbud från DinSko, Skopunkten i prisklasser, material och stilar som gör det lätt att hitta rätt. Så vilka tygskor blir det idag? Klicka runt och klicka hem – dina nya favoriter är snart hos dig. Shoppa online eller välkommen att besöka oss i någon av våra många butiker.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.