Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Herr
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Vinterboots

Vinterkängor

Vinterstövlar

Vinterskor för herr

Här hittar du hela vårt sortiment av vinterskor för herr. Vattentäta vinterskor, varmfodrade vinterskor, lättare vinterskor, rejäla kängor eller boots med varmfoder och grov sula. Med andra ord skor som håller köld och väta ute, har slittåligt material och bra passform. Och du hittar massor av snygga och uppdaterade modeller som låter dig vara både hålla stilen och värmen under de kalla månaderna. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
39
40
41
42
43
44
45
Svarta
Blå
Bruna
Herr
Din Sko

21 artiklar

Iguassu, Faso
800 SEK
Din Sko
Iguassu, Kongo Knit
850 SEK
Din Sko
Iguassu, Moroni Plain
750 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Lome Hi Treck Waterproof Brown
800 SEK
Din Sko
Linear, Kap Chelsea Black
700 SEK
Din Sko
Linear, Kap Chelsea Blue
700 SEK
Din Sko
Iguassu, Kongo
750 SEK
Din Sko
Coming Soon
Linear, Lome Hiker Warmlined Black
750 SEK
Din Sko
Breda
Coming Soon
Rieker, Tamburo
950 SEK
Din Sko
Skinn
Breda
Coming Soon
Rieker, Bendigo
1100 SEK
Din Sko
Coming Soon
Iguassu, Bill
780 SEK
Din Sko
Coming Soon
Iguassu, Blunder
700 SEK
Din Sko
Coming Soon
Iguassu, Brent
720 SEK
Din Sko
Coming Soon
Iguassu, Faso Hiker
800 SEK
Din Sko
Coming Soon
Linear, Bay
620 SEK
Din Sko
Skinn
Coming Soon
Pace, Conte
950 SEK
Din Sko
Skinn
Coming Soon
Pace, Hampton
1050 SEK
Din Sko
Skinn
Coming Soon
Pace, Timby
1050 SEK
Din Sko
Skinn
Breda
Coming Soon
Rieker, Bendigo Snow
1100 SEK
Din Sko
Skinn
Breda
Coming Soon
Rieker, Mainz 2-Zip
850 SEK
Din Sko

Shoppa vinterskor till herr för alla kalla månader

I vår del av världen, i trakterna av norra polcirkeln, har vi fyra årstider varav en brukar innebära snö, minusgrader och vinterväglag på trottoarerna. Inte hela tiden och inte lika mycket i söder som i norr, men med jämna mellanrum blir det en rejäl vargavinter i hela vårt land. Tur då att du alltid kan hitta värmande och snygga vinterskor för herr hos oss på FEETFIRST! Vår mission är att du alltid ska kunna hitta rätt skor hos oavsett väder och årstid.

Frågor att ställa sig inför köp av vinterskor för herr

Innan du shoppar dina nya vinterskor kan du ställa dig några frågor. Hur mycket tid tillbringar jag en vanlig vecka utomhus? Behöver jag vattentäta vinterskor, varmfodrade vinterskor eller både och? Hur viktigt är det att mina vinterskor matchar min övriga stil och personlighet? Om vi börjar med den första frågan är det såklart stor skillnad mellan att pendla med bil, t-bana eller annat ombonat (nåja) transportmedel till ett kontorsjobb mot att var ute större delen av dagarna i arbetet. För dig som bara är ute korta stunder under dagarna räcker det ofta med en lättare vintersko, kanske en halvhög känga eller till och med ett par sneakers eller lågsskor (finns varmfodrade modeller!). Om du däremot har en vardag som innebär att du vistas mycket utomhus i alla väder och temperaturer är det förstås extra viktigt att dina vinterskor uppfyller dina behov. Ett par rejäla kängor eller boots med varmfoder och grov sula för bra grepp är alltid säkra kort för dig som trampar vintertrottoarer och rör dig i stadsmiljö. Om du bor i en del av landet där vintern sällan kan bestämma sig för vilken sida om nollstrecket den ska vara på gör du klokt i att skaffa ett par vinterskor som också är vattentäta för att slippa slask som läcker in och smälter i skon. Du som har ett mer passionerat förhållande till snö, kyla och minusgrader och gärna tillbringar ledig tid i naturen, på långa promenader eller kanske med barnen i pulkabacken vill troligen ha vinterskor med extra allt. Kängor och boots med lite högre skaft för att hålla snö och väta ute, bra passform och slittåliga material som klarar både väder, vind och tuffa tag. Där har vi besvarat fråga två också. Och sist men inte minst, tillhör du dem inte vill offra stilen flera månader bara för att det är kallt? Lugn – i vårt stora sortiment vinterskor för herr finns det massor av snygga och uppdaterade modeller som låter dig vara både snygg och bekväm i vinter.

Hitta herrvinterskor för just dina behov

Kort sagt, se till att ladda garderoben för vintern med vinterskor som passar just dig och dina behov. Klicka hem dina nya favoriter från massor av varumärken. Bland våra egna hittar du vinterkängor, boots och sneakers från bland andra Lejon, LINEAR, PACE, Iguassu och Stepside. Vi har också ett handplockat urval vinterskor från Rieker, ECCO med flera. Du shoppar smidigt dina nya vinterskor för herr online och väljer själv leveranssätt. Vi hoppas du blir nöjd med ditt köp och kan njuta vintern med torra, varma fötter.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.