Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Höga sneakers

Höga sneakers är både coola, mångsidiga och lite mer rejäla under vår och höst. Med sitt ursprung i de populära basketkängorna ger sneakers med högt skaft en skön retro-känsla, även om de är sprillans nya och med uppdaterade funktioner. Du som älskar dina sneakers och vill komplettera sneakershyllan i garderoben bör helt klart satsa på ett par höga sneakers. Upptäck vårt stora utbud och ge din sportiga outfit en boost. Här hittar du hela utbudet från DinSko och Skopunkten, alltid med nya modeller att välja bland. Välkommen att lyfta looken med nya höga sneakers!

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gråa
Gröna
Lila
Metallfärgade
Gula

110 artiklar

Dinsko, Skate Midcut
320 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Lejon, Connie
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Connie
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Connie
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Hale
320 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Linear, Hale
300 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Attitude, Bailey
500 SEK
Din Sko
Attitude, Bailey
500 SEK
Din Sko
Linear, Rwan Mid
580 SEK
Din Sko
Linear, Rwan Mid
580 SEK
Din Sko
Lejon, Bailey
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Bailey
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Berry
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Bailey
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Bailey High Graffiti
320 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Adison
320 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Bailey High
320 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Bailey High Graffiti
320 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Cardi High
320 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Bailey High
320 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Bailey High
320 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Skate High Velcro
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Jess High Butterfly
320 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Billy Midcut
380 SEK
Stl. 31-38Din Sko

Shoppa höga sneakers för alla

Sneakers är för alla, oavsett ålder, kön och stil. Och som komplement till dina klassiska låga sneakers är det smart att investera i åtminstone ett par höga sneakers. Inte minst för att de är grymt snygga med sin högre profil och skaft som gör att de får lite känsla av kängor, men med sneakerns sportiga look. Men höga sneakers är också perfekta för säsongerna då solen inte alltid värmer och du behöver lite mer rejäla skor för att hålla värmen. Eller för den delen hålla fötterna torra – på senare år har vi på FEETFIRST tagit fram ett växande sortiment vattentäta sneakers med högt skaft för både barn och vuxna, sportiga sneakerkängor som gör att du kan förlänga sneakersäsongen rejält. Men höga sneakers kan också vara ett perfekt alternativ på våren och sommaren, både under dagar då det är kyligt och när du vill addera en dimension till din outfit. De allra varmaste varianterna är inte förstavalet här men vi har gott om tunnfodrade varianter och basketkängor i slitstark canvas som både är coola och svala nog för sommaren.

Vilka höga sneakers passar dig?

Som med alla typer av skor är höga sneakers en fråga om både form och funktion. Det vill säga vilken modell som är rätt för just dig avgörs av både din smak och vad du ska använda dem till. Om du föredrar en mer sparsmakad stil i din övriga garderob och redan har ett gäng cleana låga sneakers kan du välja samma linje för dina höga sneakers. Satsa på ett stilrent par som går att matcha med en något mer klädd outfit i övrigt, typ ett par smarta chinos eller fina jeans. För dig som gillar att bära kjol och klänning är det supersnyggt att matcha ett par höga sneakers med något av de här somriga plaggen. Och faktum är att ett par moderna höga sneakers med lite mer hi-tech funktioner också funkar utmärkt till lite mer dressade plagg, ett stilbrott som skapar en spännande dynamik i din look.

Höga sneakers + barn = perfekt!

Höga sneakers för barn är en sällsynt lyckad idé eftersom de både är bekväma, stöttande för foten och tål tuffa tag i leken. Våra skateinspirerade sneakers från Lejon är ett perfekt exempel med slitstarka detaljer och flexibel sula som gör att den passar både på rastleken och fritidens fartfyllda action. Och kolla även in våra vattentäta höga sneakers från DinSko med smart kardborreband som är lätt att ta på och anpassa för önskad passform. Perfekt när hösten kommer smygande med regniga dagar men temperaturen fortfarande är tvåsiffrig och det är för tidigt för varmfodrade skor.

Så välkommen att upptäcka vårt uppdaterade sortiment av höga sneakers från både våra egna och väl valda externa varumärken. Oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller säsongens trender är vi säkra på att vi har något för dig. Shoppa dina höga sneakers online, smidigt och säkert, eller besök din närmaste Skopunkten- eller DinSko-butik för personlig service.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.