Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
VarumärkeIguassu
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sneakers

Snörskor

Vinterskor

Iguassu

I vårt sortiment av prisvärda skor från Iguassu hittar du skor för årets alla dagar. Moderna skor för män som passar alla tillfällen, från vardagsskorna till jobbet via helgens minisemester i storstaden till festen eller bröllopet. På Iguassu vill vi helt enkelt erbjuda dig skor som funkar för just dig, vad du än har för planer för dagen. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
39
40
41
42
43
44
45
46
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Gråa
Gröna
Röda
Iguassu

70 artiklar

Iguassu, Gambia Chambray
350 SEK
Din Sko
Iguassu, Gambia Mesh
350 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Sud Slip-On
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Sud Slip-On
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ugan W
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ugan W
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Uganda Knit
550 SEK
Din Sko
Iguassu, West Casual
550 SEK
Din Sko
Iguassu, West Casual
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Uganda Knit
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Uganda Mesh
450 SEK
Din Sko
Iguassu, Erin Lace
450 SEK
Din Sko
Iguassu, Erin Lace
450 SEK
Din Sko
Iguassu, Erin Loafer
450 SEK
Din Sko
Iguassu, Erin Loafer
450 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Clean
580 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Clean
580 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Clean Orange Details
580 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Soft
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Soft
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghana Clean Green Details
580 SEK
Din Sko
Iguassu, Sud Stripe
550 SEK
Din Sko

Skor från Iguassu

Skor som får dig att känna dig bekväm och snygg till vardags, skor som håller dig varm och torr, skor som släpper in solen och är luftiga på sommaren, skor som lyfter stilen till festen, ja det är Iguassu. Och vi tycker själva att vi har hittat en ganska perfekt balans mellan dressat, avslappnat och prisvärt som gör att du kan uppdatera din skogarderob så ofta du behöver. I vårt utbud hittar du lättmatchade kängor och ankelboots, varmfodrade skor för vintern, klassiska boots som passar både jeans och kostymbyxa, sportiga sneakers med skön passform, avslappnade höga sneakers för höst och vår, festfina loafers med snygga detaljer och vardagssnygga slip-ons för varma dagar.

Iguassu-skor för män till alla tillfällen

Vår förhoppning är att skorna i Iguassus sortiment ska tilltala de flesta män och killar som gillar bra, snygga och sköna skor, både till vardags och till mer välklädda tillfällen. Du som gillar prisvärt mode med kvalitet ska alltid kunna hitta vad du söker hos oss! Precis som att du har ett par speciella skor för din löpning eller till gymmet tänker vi att det finns ett par perfekta vardagsskor som bara känns sådär helt rätt för just dig. Skor som du alltid känner dig bekväm i och som matchar det mesta i garderoben. Det behöver inte vara samma skor varje dag eller ens samma skotyp, poängen är att när du väl har hittat en stil som passar dig så vet du vad som funkar och vad som är din hemmaplan när det kommer till skor. Till skillnad från löparskor eller arbetsskor som kräver speciella funktioner ställer kanske inte vardagsskorna lika höga krav på funktionalitet och anpassning, men med tanke på att du går ett antal tusen steg om dagen och står långa stunder så är komfort en viktig faktor.

Bekvämt och prisvärt skomode

I Iguassus sortiment hittar du gott om bekväma sulor och skonsamma material som gör att du kan bära skorna hela dagen och fortfarande vara bekväm. Snygga tygskor och sneakers med flexibla gummisulor är en given investering för vardagens avslappnade stil. Ett par enfärgade chelseaboots är alltid rätt, välj ett par med mjuk och skön innersula för maximal komfort. När det vankas fest och högtid behöver du fortfarande inte känna dig obekväm – våra klassiska snörskor är lika populära till den dressade kontorslooken som till ett par chinos eller kostym när det vankas bättre middag eller fest. Shoppa dina nya prisvärda herrskor från Iguassu online redan idag, eller kika in till oss på DinSko så får du personliga tips och service.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.