Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Boots

Kängor

Finskor

Gummistövlar

Högklackade skor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Skotillbehör

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Kängor

Kängor kommer i massor av snygga varianter och är i en eller annan form alltid aktuella, även om trenderna kommer och går. Kängor för dam är ett särskilt spännande sortiment eftersom många kvinnor väljer kängor för att lyfta fram sin personlighet och sin stil, inte minst i form av rejäla snörkängor med grov sula. Välkommen att kolla in vårt utbud av damkängor för att hitta just dina favoriter. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Rosa
Blå
Gråa
Gröna
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda

152 artiklar

Alley, Doxta Lu Zip
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Iguassu, Faso
750 SEK
Din Sko
Lejon, Balboa Forest
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa Forest
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Aiden Wp High Teck
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Cardi Sporty Wp
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon-Tex, Rocky High Tech, Waterproof
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Iguassu, Kongo Knit
800 SEK
Din Sko
Vattentät
Lejon, Serena Wp Snow
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Lome Hi Treck Waterproof Brown
750 SEK
Din Sko
Vattentät
Stepside, Grey Laceup Nylon
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Iguassu, Grey Chelsea
700 SEK
Din Sko
Vattentät
Lejon, Serena Wp Snow
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Lome Hiker Warmlined Black
699 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Sierra Mid Hiker Waterproof
800 SEK
Din Sko
Vattentät
Zoey, Newly Zip Waterproof
450 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Accra Lace-Up Waterproof
550 SEK
Stl. Din Sko
Vattentät
Linear, Accra Lace-Up Waterproof
550 SEK
Stl. Din Sko
Vattentät
Linear, Alex Midcut Waterproof
549 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Iguassu, Kap Desert
650 SEK
Din Sko
Iguassu, Ove Mid
649 SEK
Din Sko
Iguassu, Ove Mid
650 SEK
Din Sko
So All, Erba Lace Up
600 SEK
Din Sko
So All, Formia Lace Up
650 SEK
Din Sko

Shoppa kängor för alla

När temperaturen faller och vädret blir ruskigare är det tid att anpassa dina kängor efter omständigheterna. Det är åter dags att sikta in sig på högre skaft, grövre sula och kanske varmfodrade och/eller vattentäta kängor för att vara säker på att hålla fötterna varma och torra. Och som tur är kommer våra kängor på FEETFIRST i alla möjliga former, allt för att du ska hitta modellen som känns rätt för just dig, just nu. Slitstarka kängor, varmfodrade kängor, vinterkängor, klassiska snörkängor, kängor i äkta skinn, coola kängor…eller en kombination av flera egenskaper? När det kommer till kängor finns det kort sagt ingen hejd på varianter att välja bland!

Kängor – en kort historik

Historiskt har kängan i omgångar varit extra poppis och har ända sedan början av 1800-talet varit ett mode att räkna med i Europa och Sverige. Precis som nu bars kängorna då till såväl vardag som till fest, för arbete ute i skog och mark eller till kvällens sociala sammankomster. En bit in på 1900-talet minskade kängans popularitet igen och förde en ganska tynande tillvaro fram till 60-talets explosion av nya ungdomskulturer. Sedan dess har den varit ett måste för punkare, rockers och i soulkretsar. Och egentligen för alla med visst mått av attityd. Dr Martens slog igenom stort och håller fortfarande fortet som go-to-kängan i subkulturer över hela världen. Självklart hittar du säsongens snyggaste Dr Martens-kängor även hos oss! Här finns också massor av coola och bekväma kängor från ECCO eller Rieker. Från våra egna märken, designade i vår studio i Varberg, hittar du snygga kängor från PACE, LINEAR och Attitude.

Rätt kängor för alla tillfällen

Oavsett om du vill bära dina kängor till jobbet, kitta barnen med lekvänliga kängor, hitta rätt kängor för fritidens utflykter eller lyfta stilen med ett par dressade kängor till middagen har vi det du letar efter. Välkommen att utforska vårt stora sortiment av kängor för dam, barn och herr. Du shoppar online här på FEETFIRST.se eller hittar din butik i en stad nära dig. Tack för att du väljer att handla hos oss – vi ses därute, med kängorna på!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.